2777
2789
عنوان

برای دلبندم🖤🐣

491 بازدید | 40 پست

سلام عشقم....

توتنهاعشقی بودی ک منوایقد زجرآور ب درد آوردی پسرم ....💔🖤

الان حتی نای گفتن ای کاش ای کاش گفتنمم هم ندارم سرد شدم زده شدم ازدنیا🖤🖤🖤💔💔💔

الان ۷ماهه که ازپیشم رفتی ولی اگه کسی بیاد قلبمو ازدرونم بشکافه وببینه میتونماتمام سوختنشو تیکه تیکه شدنشوسیاه شدنشوببینه🖤🖤🖤🖤🖤

واقعا مادری سخته.....

عشق مامان جلوهمه میگم میخندم....🥲🥲🥲🥲🥲🥲

تاکسی متوجه درده من نشه........ولی باز ک میام خونه یاهمونجا توجعمشون میبینی من یاده توام 💔💔💔🖤🖤🖤رفتم پیش تو.......سکوت میکنم حرف نمیزنم تنها وبیصدا وبی کلام میرم بیرون ازجمع اشکاموپاک میکنم وبغضمو با آب میکشم پایین🖤🖤🖤🖤

میبینی این روزا چقدمامانتو مَرد بارآوردی بانبودنت😭😭😭😭😭🖤🖤🖤🖤🖤

میدونم خدا برای بنده اش بد نمیخاد....

ولی من روزی نیس ب یاده عشقم نیفتم چشام خیس نشه😭😭😭😭

دوستتدارم کیان قشنگم پسرجون جونیم.....

وای ک خوداااااااااا.......🖤

دیوووونه شدم ....

من شباتاخوده صبح بیدارم اصلاخاب ندارم دکتررفتم قرص ارامبخش خواب آور بهم داده همونارو من میخورم دیگه نمیفهمم دنیادست کیه تا چن ساعت🖤🖤🖤🖤😔😔😔😔😔

الان باخودم فک کردم دارهام فقط تا ده روزدیگه هس نمیدونم دیگه چکارکنم ....

یاالله جان هرچه خیر هس برام بیارآمین 🤲🖤😭

ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چند سالش بود

۱۷روزش بودولی بداز۱۱سال خدابهم دادش🖤

ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭
خدا بهتون صبر بده

آمین🤲🖤

صبور باش ....به زندگی قبل برگرد...باید راضی به مشیت و اراده پروردگار باشی

همیشه من دربرابراتفاقای ناگوارزندگیم جزصبروتحمل دیگه کاری ازدسم برنیومده🖤🖤🖤🖤💔

خدا صبرتون بده چند ساله بود

امین بدازسال خدابهم معجزه شونشون داد۱۷روزش بود🖤

امین بدازسال خدابهم معجزه شونشون داد۱۷روزش بود🖤

ای وای 

آدم میمونه چی بگه واقعا 🖤🖤

دختر خاله منم پسرش ۱۵ سالش بود دیروز فوت شد 

بمیرم برا دختر خالم . قشنگ از چهرش میشد فهمید قلبش تیکه تیکه شده 

بحث کردن با یک احمق، ثابت میکند که دو احمق وجود دارد.☺️                                                                                 
ای وای آدم میمونه چی بگه واقعا 🖤🖤دختر خاله منم پسرش ۱۵ سالش بود دیروز فوت شد بمیرم برا دختر خالم . ...

الله جان بهش صبر بده امین

الله جان هیچکسو باگرفتن فرزندش صبرشو نگانکنه آمین.🤲🖤💔

آدم میسوزه تا عمق درونش اصلافراموش نمیشه

....

هرکی میگه فراموش میکنم الکی میگه ها باورنکنید.....🖤🫂😭

خدا بهت صبر بده 😑😑😑😑🥲

آمین عزیزدلم🫂🖤

عزیز دلم 🫂 خدا بهت صبر بده

آمین گلم🫂🖤

2810