2777
2789
عنوان

نوزاد کم وزن

| مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 24 پست
من اصلا یکماه فراوردهای گاوی نمیخورم . اپتامیل پپتی هم که دکتر داد مخصوص حساسیت به پروتتین گاوی . تو ...

دارو چی بهش میدی ؟ من اول امپرازول اس میدادم بهتر شد ولی یک مدت نکسیوم دادم عااالی بود گفتم کاش از همون اول دکتر می‌گفت نکسیوم بهش بده 

فقط 17 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دل تو امروزیه قصه دوست داشتن رو باور نداره    دل من قدیمیه عاشق عشقیه که آخر نداره 
سلام واقعا دلیل رفلاکس نوزادها چیه راه حلی برای جلوگیریش هست ؟بچه اول منم داشت تا چهارماهگی پوست مون ...

برای من خوابش مهم نیست اینکه نمیتونه شیر بخوره و وزن بگیره اشتهاش کمه . میخوره اما کم . اگه زیادم بش بدم رفلاکس شدید میگیره و من دلم براش میسوزه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای من خوابش مهم نیست اینکه نمیتونه شیر بخوره و وزن بگیره اشتهاش کمه . میخوره اما کم . اگه زیادم بش ...

آره واقعا گناه دارن طفل معصوم ها ان شاءالله زود خوب بشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دل تو امروزیه قصه دوست داشتن رو باور نداره    دل من قدیمیه عاشق عشقیه که آخر نداره 
من اصلا یکماه فراوردهای گاوی نمیخورم . اپتامیل پپتی هم که دکتر داد مخصوص حساسیت به پروتتین گاوی . تو ...

فقط فرآورده های گاوی نییت اجیل گوجه و بعضی میوه ها د و بسکویت کیک و ژله و.... من تو آزمایشش گفت خون نیس ا ولی خودم دیده بودم چندبار  رنگ نارنجی مخفیه و حل شده تو مدفوع.حتما آزمایش رو  بده.احتمالا باید پپتی جونیور بخوره ک برای حساسیت‌های شدیدتره‌.حتما زودتر آزمایش بده براش خیلی هم سریع باید نمونه ببری ازمایشگاه کمتر از نیم ساعت بعد تهیه نمونه.

دارو چی بهش میدی ؟ من اول امپرازول اس میدادم بهتر شد ولی یک مدت نکسیوم دادم عااالی بود گفتم کاش از ه ...

شما رفلاکسش پنهان ؟ من کپسول امپرازول صبح و شب 17گرانول . بعد بازم بردم دکتر دومپریدون هم داد اما اینا فقط بیقراریش رو کم کرد . تاثیری تو خواب و تغذیه نداشت 

شما رفلاکسش پنهان ؟ من کپسول امپرازول صبح و شب 17گرانول . بعد بازم بردم دکتر دومپریدون هم داد اما ای ...

من از گریه های شدیدش متعجب بودم و چون بچه اولم بود چیزی از رفلاکس نمیدونستم موقعی شک کردم که شیری که میخورد دیگه قورت نمی‌داد از گوشه دهنش می‌ریخت بیرون و علایم دیگه هم نشون داد تپ گوگل زدم فهمیدم چیه بردم دکتر هم تایید کرد روزی 20 گرانول امپرازول میدادم که یکم بهتر شد ولی نکسیوم دادم خیلی موثرتر بود 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بعد شیر حتما ۲۰ دقیقه آروغ گیری کن 

جاش شیب دار باشه ۳۰ درجه

شکمش رو ماساژ بده با روغن  در جهت عقربه های ساعت بعد چند دقیقه عکس.

شیر دهی حجم کم با دفعات بیشتر مثلا هر ساعت ۳۰ سی‌سی جای هر دو ساعت ۶۰ سی‌سی البته اگه شیر خودت رو میدی زمان کوتاه دفعات بیشتر مثلا هر ساعت ۱۰ دقیقه

تامی تایم انجام بده زودتر گردن بگیره تا از ۵ ماهگی کمکی شروع کنی

با دکترش هم که حتما مشورت کن

ممنون عزیزم میشه بگی رژیم چطور گرفتی ؟ اخه رژیم که شیر کیفیتش میاد پایین ؟

پسر من حساسیت به پروتیین گاوی داره ( دلیل رفلاکسش همینه) از زمانی که پروتیین گاوی نمیخورم دیگه رفلاکسش کنترل شد. دارو رو قطع کردم اشتهاش بهتر شد ولی کماکان ترجیحش اینه که شیشه بگیره منم دیگه میدوشم بهش میدم. خیلی بهتر میخوره و وزن میگیره. 

پروتیین گاوی یعنی گوشت گاو و لبنیات گاوی حذف. بجای لبنیات مکمل میخورم. گوشت هم گوشت مرغ و گوسفند 

ادویه های تند و گوجه و سس و سوسیس و کالباس هم حذف. وقتی اینارو نمیخورم پسرم رفلاکسش کنترل میشه. و اشتهاش بهتر. 

حتی کیک و بیسکوییت هم توی ترکیباتش نوشته شیر خشک هم نمیخورم. 

عجیل و تخم مرغ هم خودم متوجه شدم حساسه اونارو هم خودم حذف کردم 

این دستور رو متخصص الرژی نوزادان بهم داد. 

شیر خودم خیلی خوب بود و زیاد اما دخترم بخاطر رفلاکسش اشتها نداره کم میخوره دکتر اپتامیل پپتی هم نوش ...

دکتر به پسرم سیمیلاک توتال کامفورت و پپتی جونیور داد هر دو تا بدترش کرد . شما هم شیر خشک رو حذف کن یه رژیم سفت و سخت بگیر شیر خودت رو بدوش و بده در عرض دو هفته خوب میشه. 

این شیر خشک ها در اخر درصدی از پروتیین گاوی رو دارن فقط کاری کردن که مثلا هضمش راحت تر باشه با این حال به بچه های ما نمیسازه 

فقط اگر قراره شیر خشکی بسازه نئوکید هست که اون رو واسه بچه هایی که الرژی وحشتناکی دارن تجویز میشه و دولتی هست. و فقط با نسخه به فروش میرسه.