2777
2789

ولشکن 

اون مادرشه عادت داره و خب حقشم هست از پسرش کمک بگیره

تو انتظار نداشته باش تا ناراحتم نشی شاید واقعا کم داشتن یا خواستن تو یاد بگیری و دفعات بعدی امادگی قطعی ابو داشته باشی

ارزش نداره اصلا خودتو ناراحت کنی 

ب همسرتم در موردش حرف نزن الکی اوقات تلخی پیش بیاد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولشکن اون مادرشه عادت داره و خب حقشم هست از پسرش کمک بگیرهتو انتظار نداشته باش تا ناراحتم نشی شاید و ...

حالا میگی امشب برم چطور باهاش رفتار کنم انگار نه انگار که اکثرا همین رفتار میکنم یا سر سنگین باشم و به روش بیارم

حالا میگی امشب برم چطور باهاش رفتار کنم انگار نه انگار که اکثرا همین رفتار میکنم یا سر سنگین باشم و ...

والا من بودم برام مهم نبود تازه رفتار مادرشم توجبه میکردم 

مردا خودشون میفهمن اگر هانوادشون رفتار نادرستی بکنن چون یک عمر باهاشون زندگی کردن و معنی رفتاراشونو متوجه میشن

گفتنش فقط خسته کردن خودته و ایجاد اوقات تلخی چون مردا معمولن گارد میگیرن علیهت کم کم تا توجیه کنن رفتار خانوادشونو 

ولی تو توجیه کنی ته دلش میگه چ خانم بادرک ومهربونی دارم و از حقت دفاع میکنه تو نبودت

والا من بودم برام مهم نبود تازه رفتار مادرشم توجبه میکردم مردا خودشون میفهمن اگر هانوادشون رفتار ناد ...

میدونی یکم ناراحت شدم 

ولی اصلا ولش کن از کی انتظار داری به قول بنده خدا اونا ادمایی هستن گوش گیر نمیارن وگرنه جوری ورد میخوندن تا منو خونه بابام نمیدیدن ولکن نبود منم دیونم راست میگی 

بخدا شوهرم به حرفشون گوش نمیده وگرنه از اون مارای هفت خطن

میدونی یکم ناراحت شدم ولی اصلا ولش کن از کی انتظار داری به قول بنده خدا اونا ادمایی هستن گوش گیر نمی ...

وس شوهرتو علیه خودت نکن مردا از غرغر بدشون میاد 

ارزش نداره اوقاتتونو تلخ کنی وقتی ب سودت نیست

خوب که شما که آبتون زود زود قطع میشه خودت بردار دیگه. شاید نداشتن یا کم بوده. توقعت زیاده به نظرم

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را