2777
2789

دیشب اب ما قطع بود اینجا اکثر اب قطع میشه باید گالن یا هرچیزی اب کنی احتمال قطعی اب دو روز یا سه روز یکبار اتفاق میفته در حد ۴ ساعت دیشبم اب قطع بود ما اب نداشتیم شوهرم رفتع بود خونه پدرش زنگ زدم براش یه گالن اب باخودت بیار اب نداریم امد دیدم نیاورد گفتم چرا اب نیاوردی گفت مادرم گفته مگه شما اب برنداشتین ما هم یکم اب داریم  و گفت من گفتم ما برداشتیم تموم شدن دیگه نشستم موقعی هم بلندشدم بیام اصلا نگفتن بیا اب ببر 

اگه خودشون باشن سریع میگن شما اینطور و اونطورید و فلان دیشب دیگه امد خونه یه ساعت بعد زنگ زد برای شوهرم ادرس دکتر پرسید ولی اصلا از اینکه چرا اب نیاوردی حرف نزد 

میخوام به روش بیارم هرچی شوهرم گفتم بهش بگو میگه ولش کن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره  بگو  حتماسر سنگین باش بگو با  یزید  فامیلی حتما

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 
آره ولش کن

نه اگه خودشون باشن زود ناراحت میشن منم هر وقت اب خواستم بهشون دادم ولی اینا تو هزار خوبی کن یکی به چشمشون نمیاد

امشب قرار بریم خونه اشون این برنامه رو خیلی وقت پیش چیدن همه دور هم باشن حالا نمیدونم برم یا نه دلم سرد شد ازشون 

نه اگه خودشون باشن زود ناراحت میشن منم هر وقت اب خواستم بهشون دادم ولی اینا تو هزار خوبی کن یکی به چ ...

بنظرم برو و اصلنم ب روی خودت نیار 

اونا اینجور ک میگی پرتوقعن 

تو نباید توقع از هیچکس داشته باشی

اره بگو حتماسر سنگین باش بگو با یزید فامیلی حتما

بر عکس برادرشوهرم اینا همسایه امون دوسال از حیاط ما اب بردن خوب یه امتیاز اب بگیرید خودتون راحت کنید شوهرم که اینو گفتع مادر شوهرم گفته شما مثل یزید اب روشون بستین

بنظرم برو و اصلنم ب روی خودت نیار اونا اینجور ک میگی پرتوقعن تو نباید توقع از هیچکس داشته باشی

میریم ولی میگم ما دیشب اب نداشتیم رفتم از خونه همسایه اوردم فلانی گفتم اب بیار گفته اب ندادن منم گفتم گفتن اب گیر نمیاد خون ادم که نیست 

بر عکس برادرشوهرم اینا همسایه امون دوسال از حیاط ما اب بردن خوب یه امتیاز اب بگیرید خودتون راحت کنید ...

خب همیتو بهش بگو

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 
خب همیتو بهش بگو

میگمش به شوخی و خنده هم میگم تا بفهمه 

بخدا تو هزار تا خوبی به این خانواده بکن یکیش به چشمشون نمیاد خیلی بی چشم و رو هستن مخصوصا مادر شوهرم پدرشوهرمم یاد میده 

میتونی اینو بگی آرع ولی با روی خوش بدون حس طعنه و متلک چون اگ اونطوری بگی شاید بگه ب هدفم رسیدم چزوندمش😆یاحداقل میتونست اگ کمم داشت ی پارچ کوچیک بده بگه برای خوردنتون همین خیلی ارزش داش ولی خب بضیا اخلاقشونه دل سنگینن مثلأ نمیخان رو بدن ب کسی حتی بچشون 

2810