مواد لازم برای ۵ نفر : پاستا پنه یک بسته، قارچ نیم کیلو، نصق سینه مرغ نگینی خورد شده،سیر سه حبه (حتما بزنید) پنیر پیتزا و پنیر پارمزان شوید خشک یک قاشق غذا خوری کره پاستوریزه حیوانی آبلیمو یه قاشق چای خوری خامه
ادویه الیت مرغ فلفل سیاه خیلی کم تند نشه پاپریکا
مرغ ها رو با روغن خیلی کم سرخ میکنیم بعد قارچ ورقه ای خرد شده و ابلیمو اضافه میکنیم خوب تفت میدیم تا ابش جمع بشه همزمان اب میزاریم جوش بیاد پاستا رو میریزیم که بپزه کامل کامل باید بپزنه چون نمیزاریم دم بکشه
مرغ و قارچ خالی میکنی توی همون تابه کره اضافه میکنیم سیر رنده شده یه تفت کوچیک بعد خامه اضافه میکنیم هم میزنیم تا سبک بشه بعد شوید و پنیر پیتزا و ادویه ها اضافه میکنیم
پاستا رو ابکش میکنید یه ملاقه کوچیک ابش نگه میداریم
پاستا مرغ و قارچ و سس باهم مخلوط میکنیم روی حرارت ملایم میزاریم پنیر پارمزان اضافه میکنیم
کل مزه پاستا به همون سیر