💖مژده ای دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو میکنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بستگی به دادیارتون داره بیشتر یک هفته تا ده روز طول میکشه
💖مژده ای دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو میکنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
اول میرید پیشه دادیار اون حکم میده بعد اگه شما اعتراض بزنید میره پیشه قاضی دیگه اونجا حکم نهایی رو میزنن البته بازم مورد شمارو دقیق نمیدونم ما برا یه مشکل دیگه رفتیم دادسرا اینجوری بود
شما تهران شکایت کردید آره دیگه باید بیاد،ایشاالله خیره