2777
2789

براتون ابلاغیه میاد

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یک هفته تا ده روز دیگه.شکایت کنی ثنا داشته باشه واسش پیامک م میره حالش جا اومده.اگه عذر خواست بپذیر ...

یعنی هفت الی ده روز دیگه دادگاهی داریم؟

من فک کردم یماه طول میکشع 

نه اصلا نمیبخشم

چن روز طول میکشع بیاد؟

بستگی به دادیارتون داره بیشتر یک هفته تا ده روز طول میکشه

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
چرا دادیار عزیزدلم؟

اول میرید پیشه دادیار اون حکم میده بعد اگه شما اعتراض بزنید میره پیشه قاضی دیگه اونجا حکم نهایی رو میزنن البته بازم مورد شمارو دقیق نمیدونم ما برا یه مشکل دیگه رفتیم دادسرا اینجوری بود

خاهرشوهرم شهرستان باید بیاد تهران درسته ؟

شما تهران شکایت کردید آره دیگه باید بیاد،ایشاالله خیره