2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 101 بازدید | 27 پست
اره خونه دارم خواهران میگن نمیتونی پیر میشی

نبابا مونده به بچهات ک اروم باشن یا نه

ولی خدا خواسته اس حتما کمکت میکنه

دختر عموم با دو سال فاصله بچه اورد الان سرکارم میره

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای خدا🥺😔

واقعا میگم 

چون مرد چی از بچه داری می‌دونه زن حامله زایمان بعد افسردگی میگی هدبعد شیر بده بعد از پوشک بگیره و هزار تا دردسر دیگه رو فقط زن برعهده میگیره مرد هیچی مثل همیشه می‌ره سرکار میاد خونه غذاشومیخوره می‌خوابه بعد میبینه دیگه زنش وقت ندارم موهاشو شانه کنه میبینی زن فقط بچه داری می‌کنه می‌ره پی خوش گذرانی وعشق وحال 

نبابا مونده به بچهات ک اروم باشن یا نهولی خدا خواسته اس حتما کمکت میکنهدختر عموم با دو سال فاصله بچه ...

پسرم برخورده وزنش زیاده هنوزم راه نمیره مشکلات مالی هم که همیشه هست اینکه خودمم باید محدود کنم به تو خونه موندن از خودم باید کامل دست بکشم و بقول دوستمون احتمال خیانت هم هست 

2805
پسرم برخورده وزنش زیاده هنوزم راه نمیره مشکلات مالی هم که همیشه هست اینکه خودمم باید محدود کنم به تو ...

نمیدونم ولی من بودم نگه میداشتم چون واقعا از نظرم سقط قتله البته که مشکلات خیلی خیلی زیادی قراره پیش بیاد ولی باید قوی باشی و خیلی بیشتر تلاش کنی تا مشکلی پیش نیاد 

سقط کنی مطمئن باش ازین بدترا سرت میاد دیدم که میگم 

اگر انقد حساس بودی باید جلوگیریتو سفت و سخت میکردی

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم
تا حالا اینکارو‌نکردم خیلی هم میترسم

بخدا ب پیر ب پیغمبر راست میگم من هرکسیو دیدم ک سقط‌ کرده بعد چند وقت زن و شوهر جدا شدن از هم اصلا قانون طبیعته هرکی سقط‌میکنه مهر شوهره یا زنه از دل هم میره ب اختلاف میخورن بعدش طلاق میگیزن کسایی ک حتی عاشق معشوق بودن نا شکری نکن یکی مثل‌من درحسرت یه بچه سالمه پول جور نمیشه اقدام کنم

بعد همین سقط اگر‌آسیب بزنه نازا بشس همین شوهرت ۴ سال دیگه بچه بخواد میگه نازایی باز ممکنه بره خیانت کنه ب این بهونت

ماشالا همیشه هم بهونه دارن

بعد بچه تنها خیلی گناه داره خدایی یا نیارید یا یکی نیارید بچه ها هم بازی میخوان همراز میخوان باید یاد بگیرن اجتماعی بشن گناه دارن همش تنهایی پای تبلت‌و....

بخدا ب پیر ب پیغمبر راست میگم من هرکسیو دیدم ک سقط‌ کرده بعد چند وقت زن و شوهر جدا شدن از هم اصلا قا ...

ای بابا این خرافات چیه میگی 

والا من که ندیدم کسی سقط کنه طلاق بگیره 

بعدم طلاق گرفتن خیلی بهتر از اینه که آدم هم خودشو هم یه بچه بی گناه رو بدبخت کنه 

بچه آوردن شرایط میخواد از نظر مالی جانی 

ای بابا این خرافات چیه میگی والا من که ندیدم کسی سقط کنه طلاق بگیره بعدم طلاق گرفتن خیلی بهتر از این ...

بچه طلاق شدن خیلی سخت تره آسیب میبینه بچه هم روحی هم‌مالی عزت نفس تک بچه ها کمتر از پر جمعیت هاس 

والا من هرکی دیدم سقط کرده کارش ب طلاق رسیده سر هیچی فقط میگن دیگه دوسش نداشتم

بعد همین سقط اگر‌آسیب بزنه نازا بشس همین شوهرت ۴ سال دیگه بچه بخواد میگه نازایی باز ممکنه بره خیانت ...

اون مردای قدیم بود که به فکر بچه آوردن و زاییدن زنشون بودن 

مردای امروزی دنبال زنی هستن که باهاش عشق وحال کنن

وقتی هم میبینن زنشون فقط بچه داری میکنن از زنشون زده میشن میرن پی خوشی خودشون

بچه طلاق شدن خیلی سخت تره آسیب میبینه بچه هم روحی هم‌مالی عزت نفس تک بچه ها کمتر از پر جمعیت هاس وال ...

اینا خرافاته

بچه یعنی مسولیت بزرگ 

استاتر توانایی مالی هم اگه داشته باشه توانایی جانی نداره با به دنیا آوردن یه بچه خودشو افسرده و گرفتار می‌کنه اون دوتا بچه هم با دیدن مادری افسرده بدبخت میشن و آینده ی استرس زایی پیش رو دارن