سلام وقت بخیر من بچه ام یک ساله دو ماهشه امروز فهمیدم بازم حامله ام. خانوادم میگن سقطش کن ولی همسرم موافق با سقط نیست خودمم فک میکنم نمیتونم از پسش بربیام سر دوراهی گیر کردم
دختر عموم با دو سال فاصله بچه اورد الان سرکارم میره
اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
چون مرد چی از بچه داری میدونه زن حامله زایمان بعد افسردگی میگی هدبعد شیر بده بعد از پوشک بگیره و هزار تا دردسر دیگه رو فقط زن برعهده میگیره مرد هیچی مثل همیشه میره سرکار میاد خونه غذاشومیخوره میخوابه بعد میبینه دیگه زنش وقت ندارم موهاشو شانه کنه میبینی زن فقط بچه داری میکنه میره پی خوش گذرانی وعشق وحال
نبابا مونده به بچهات ک اروم باشن یا نهولی خدا خواسته اس حتما کمکت میکنهدختر عموم با دو سال فاصله بچه ...
پسرم برخورده وزنش زیاده هنوزم راه نمیره مشکلات مالی هم که همیشه هست اینکه خودمم باید محدود کنم به تو خونه موندن از خودم باید کامل دست بکشم و بقول دوستمون احتمال خیانت هم هست
پسرم برخورده وزنش زیاده هنوزم راه نمیره مشکلات مالی هم که همیشه هست اینکه خودمم باید محدود کنم به تو ...
نمیدونم ولی من بودم نگه میداشتم چون واقعا از نظرم سقط قتله البته که مشکلات خیلی خیلی زیادی قراره پیش بیاد ولی باید قوی باشی و خیلی بیشتر تلاش کنی تا مشکلی پیش نیاد
سقط کنی مطمئن باش ازین بدترا سرت میاد دیدم که میگم
اگر انقد حساس بودی باید جلوگیریتو سفت و سخت میکردی
اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم
بخدا ب پیر ب پیغمبر راست میگم من هرکسیو دیدم ک سقط کرده بعد چند وقت زن و شوهر جدا شدن از هم اصلا قانون طبیعته هرکی سقطمیکنه مهر شوهره یا زنه از دل هم میره ب اختلاف میخورن بعدش طلاق میگیزن کسایی ک حتی عاشق معشوق بودن نا شکری نکن یکی مثلمن درحسرت یه بچه سالمه پول جور نمیشه اقدام کنم
بعد همین سقط اگرآسیب بزنه نازا بشس همین شوهرت ۴ سال دیگه بچه بخواد میگه نازایی باز ممکنه بره خیانت کنه ب این بهونت
ماشالا همیشه هم بهونه دارن
بعد بچه تنها خیلی گناه داره خدایی یا نیارید یا یکی نیارید بچه ها هم بازی میخوان همراز میخوان باید یاد بگیرن اجتماعی بشن گناه دارن همش تنهایی پای تبلتو....
بچه طلاق شدن خیلی سخت تره آسیب میبینه بچه هم روحی هممالی عزت نفس تک بچه ها کمتر از پر جمعیت هاس وال ...
اینا خرافاته
بچه یعنی مسولیت بزرگ
استاتر توانایی مالی هم اگه داشته باشه توانایی جانی نداره با به دنیا آوردن یه بچه خودشو افسرده و گرفتار میکنه اون دوتا بچه هم با دیدن مادری افسرده بدبخت میشن و آینده ی استرس زایی پیش رو دارن