2777
2789

کلا چه دغدغه هایی دارید براش 

من خیلی به این فکر میکنم اگر روزی پدر و مادرش نباشند این بچه تنها در این دنیا چه خواهد کرد چه مهارتهایی بلده چه آدمهایی سر راهش قرار میگیرند 

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شاید ۱۰ال ۱۵ سالگی عصه تنهایی بخوره بعدش دیگه دوست رفیق پیدا میکنه سرش با اونا گرم میشه وگرنه بچه آوردن با این وضعیت جامعه اشتباه محضه 

چه یکی باشه چه چند تا باشه بازم سمت دوس میره 

کاربر قدیمی هستم‌( لیلدا)ترکیده🫠

حالا هر کسی خواهر و برادر داره لزوما رابطه خوبی باهاشون داره؟ خیلی افراد هستن که بدترین ضربه ها رو از خواهر و برادرشان خوردن.

خیلی خواهر برادر ها رابطه کمرنگی دارن.

خیلی خواهر برادرها در دو کشور متفاوت هستن.

به نظر من آدم ها همه تنها هستن ،و خصوصا بعد از ازدواج درگیر زندگی خودشون میشن.

پس مهارت دوست یابی خیلی مهمه ، باید به فرزندانمون یاد بدیم.

پناه دل های هم باشیم 

دیگه دوره خواهر و برادری نیست هر کدوم میرن یک مسیر دور تازه اکثرا هم با هم قطع رابطه هستن 

الان شوهر من تعدادشون زیاده برادراش هم همه خیلی خیلی خوبن اما راه دور هستیم سالی چند بار همدیگه زو میبینند 

به جز خانواده شوهرم هر کی رو میبینم خواهر و برادر باهم قطع رابطه ان

نه مگه ما که ۵تاییم چکاری براهم کردیم هرکی سر زندگیشه تازه نشستیم غصه همو میخوریم اون نداره اون ازدواج نکرده اون فلان والا تنها باشه بهتره هرچی پدر مادر دارن میرسه ب یکی و با کیفیت بزرگ میشه و مثل ما دغدغش خونه و ماشین و ی لقمه نون نیس راحت زندگی میکنه و دوست و رفیق پیدا میکنه دورش 

و منی ک به این موضوع فکر کردم و الان باردارم،

ما سه تا خواهر برادریم ک هر کدوم تو شهرهای مختلف زندگی میکنیم اما کوچکترین مشکلی برای یکیمون پیش بیاد همه کاری برای هم میکنیم از همه لحاظ

فقط 11 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تمام زندگیم پسرم،من برات میمیرم نفس مامان❤️

اخه ما خودمون ۳تا بچه بودیم

والا تنهاییم 

داداشم باخانومش وقت میگذرونه

خواهرم بادوستاش

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
نه اصلا تنها نمیمونه هر کاری میکنم تا بهترین زندگیو داشته باشه مهاجرت کنه، خودش رفیق پیدا میکنه عین ...

واسم عجیبه چرا ارزوی پدر ومادرها شده مهاجرت بچه هاشون

خب مهاجرت کنن که چی بشه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
2810