2777
2789
عنوان

گناهه اگه واسه مردن دعا کنم❓

| مشاهده متن کامل بحث + 123 بازدید | 24 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم چرا مثل سگ از مردن وحشت دارم اصلا نمیتونم باهاش کنار بیام مخصوصا چون نمیدونم چطوری قراره بمی ...

باور کن انقدی ک زندگی وحشت داره مردن نداره

دعا کنید واسم لطفاً لطفاً لطفاً 

التماس دعامن انگار از بس گناه دارم از خدا دور موندم انگار دیگه صدام به هیچ جا نمیرسه

اینجوری نگو گلم

هیچکدوم ما معصوم نیستیم. به گناه باشه همه گناهکاریم. ولی به بخشش خدا امید داریم. شما هم امیدوار باش. 

یه توصیه‌ای هم بهت می‌کنم عزیزم. یه تغییری توی زندگیت بده. یه تغییر مثبت. مثلا نمازتو اول وقت بخون. یا حجابتو بهتر کن. یا روزی یه صفحه از قرآن بخون. خلاصه یه تغییر مثبت توی زندگیت بده و اینو تقدیم کن به آقا صاحب الزمان. در کمتر از یک سال زندگیت زیر و رو میشه. برا من که جواب داد. 

🥲دعا کن واسم باشه

توکلت به خدا باشه عزیزم از یجایی که فکرشو نمیکنی خودش دستت رو میگیره و کمکت میکنه من خیلی اتفاقای بد و سختی تو زندگیم افتاده اصلا شبایی که با چشمای خیس میخوابیدم از شدت گریه چشمام ورم میکرد رو یادم نمیره ولی اون شبم صبح شد اون روزا هم گذشت.