2777
2789
عنوان

❌😐چجوری یسریا انقدر ازدواجین

94 بازدید | 7 پست

چیز بدی نیست اصلا کاش منم بودم یکم به فکر تشکیل خانواده بودم یکم رو این وادی رو خودم کار میکردم توانایی هامو بیشتر میکردم انگیزشو داشتم 

دیدین از سن کم یسریا واقعا انگار دست خودشون نیست دنبال ازدواجن و درونن علاقه دارن دست خودشونم نیست 

از ارتباط با جنس مخالف اعتماد بنفس میگیرن انگیزه دارن 

من چرا نمیتونم اخه 

فقط بلدم درس بخونم 

شغل رسمیمو دارم 

شغل دوم دارم ارشد میخونم 

دومین لیسانسمو میخونم 

فکر نکنین همینجوری جو گیر شدم دارم این حرفارو میزنم 

واقعا مقایسه میکنم میبینم من از همون بچگی تو رویاهام هم عروس نبودم الانم فقط چون بعد ازدواج میتونم زندگیمو در ارامش خودم اداره کنم و کسی رو ندارم فقط مامانبزرگمه که اونم بیماره گاهی میگم ازدواج کنم 

ولی ذوق نداره انگیزشو ندارم مثلا دوستای من هنوز کارو بارشون مشخص نیست مبلای خونشونو انتخاب کردن لباس عروس انتخاب کردن در حالی که مثل من مجردن 

چجوری انقدر تو فاز ازدواجن 

برای سلامتی مادربزرگم حمد بخونی خوشحال میشم🫀🙃

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم نتونستم درک کنم که چطور میشه...🤷‍♂️بهرحال کم هم نیستن کسانی که این طرز فکر و روحیه رو دارن(راستش خیلی دوست داشتم بدونم چطوری میشه مثل اونا فکر کرد)ولی نشدک بدونم🤦‍♂️😂

ما یه خًاٌطًرُهٌ خًوبّـ تْو گذّشْتْهٌ هم باقی میمونیم که هرگز قرار نبود اتفاق بیوفته

بخدا منم اصلا تو فکر ازدواج نیستم.  فقط به فکر اینم خودم آینمو بسازمو ی فرد بدرد بخور تو جامعه باشم . و اینقدر هم بدم میاد حتی از ازدواج تو سن کم . خداروشکر به چیزی که اصلا فکر نمی‌کنم ازدواج 🙄😐 

دل من تو این کهکشان تنهاست تو سیاهی میدرخشم عین الماس♥️

اتفاقا همون خوبه

منم اصلا به فکر ازدواج نبودم با خودم میگفتم درسم تموم میشه یکم راه و روش کارم دستم میاد یکم مجردی مسافرت میرم حالا بعدش شاید ازدواج کردم

ولی ترم یک ازدواج کردم

و هیچ ایده ای واسه مراسماتم نداشتم به خصوص عقد

الان همش میگم مثلا کاش فلان کارو میکردم اون موقع کاش اونو نمیپوشیدم یه چیز دیگه میپوشیدم و ...

عزیزم خوبه خودت گفتی هر فردی یه طوره واقعا من دلم میخواست جای شما بودم و اینقدر ازدواجی نبودم از ۵سالگی خودم رو عروس میدیدم و دلم میخواست واقعا تشکیل خانواده بدم ولی خوب تو جامعه الان ما این روحیه خطرناکه بخاطر خیلی چیزا که مشکلات اقتصادی یکیشه مادرشوهرا یکی دیگشن😅

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت... من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد... بهارنارنج ها همه مست... هوا هوای تو بود🌿☘🍃🍀

چون تو محیطی نیستی که هی بگن سنت داره میره بالا 

ای بابا چرا همه ازدواج کردن جز دختر من 

همش حرص بزنن وای هنوز جهیزیش تکمیل نشده 

تو جوی که وارد میشی اولین سوال از مامانم این باشه که دخترت ازدواج نکرده ؟

اینا باعث میشه که اگه فکر درس هم باشی باز فکر ازدواج غلبه کنه به همه فکرات و اذیت میشی از این بابت ☹