2777
2789
عنوان

ته چین نخوردم تا حالا

141 بازدید | 19 پست

چه حوریه همه تون استادید انگار . ما اصلا این ورا نه دیدیم نه خوردیم 

می‌خوام درست کنم چجوره 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نصف عمرت بر فنااااست

عااالیه عشقهه

می روند ؟!فدای سرتمیمانند؟خوش به حالشان که لحظه هایشان با تو ثبت می‌شود!....آسمون همیشه متعلق به توئه،این تویی که انتخاب می‌کنیمثل یه پرنده پرواز کنی یا مثل یه ستاره بدرخشی ✨

منم بلد نیستم ته چین چجوره

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑

عزیزم مرغ رو با پیاز و ادویه آب پز کن 

بعد که پخت یا نگینی کن یا ریش ریش یکم زعفرون بهش بزنی هم خیلی خوب میشه

سینه ترجیحا

بعد برنج رو بذار خیس بخوره و آبکش کن

بعد که آبکش کردی یه بخشیش تقریبا نصفش رو با ماست و زعفرون و زرده تخم مرغ مخلوط کن فقط به پا خیلی شل نشه نمک و ادویه هم بزن به برنج در ضمن مرغه هم خوب طعم دار کن خیلی زیاد طعم دار بشه چون ته چین یکم سخت مزه میگیره 

خب خلاصه یه قابلمه نچسب بردار لایه اول برنج زعفرانی لایه بعد مرغ لایه بعد برنج ساده انقدر تکرار کن که تموم شه درش رو بذار یا بذارش تو فر یا رو همون گاز زیرش رو کم کن تا دم شه

بعد سینی بذار رو در قابلمه برش گردون و روش و زرشک و پسته و اینا تزئین کن 

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
عزیزم مرغ رو با پیاز و ادویه آب پز کن بعد که پخت یا نگینی کن یا ریش ریش یکم زعفرون بهش بزنی هم خیلی ...

واقعا زحمت کشیدی کامل بود ممنون میگم اگه خوب شد 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...
واقعا زحمت کشیدی کامل بود ممنون میگم اگه خوب شد

خواهش قشنگم باز از تو اینترنت هم کمک بگیر برا مقدارو رسپی❤

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
عزیزم مرغ رو با پیاز و ادویه آب پز کن بعد که پخت یا نگینی کن یا ریش ریش یکم زعفرون بهش بزنی هم خیلی ...

مرغ ته چینو با چی مزه دار کنیم؟ 

لایک ممنوع❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍 فقط به نظرات محترمانه، پاسخ داده میشود. 🙂 😘                                                  

مرغ ته چینو با چی مزه دار کنیم؟

عزیزم با ادویه زیاد فلفل ، نمک زردچوبه ، دارچین مخصوصا اما دارچین و زیاد نریزید قالب شه اما نمک رو حتما مطمئن شید خوب داره چون ته چین ممکنه یکم بی نمک شه البته شورش هم نکنید زعفران خیلی خوبه یه نکته جالب دیگه اینه که اگه مرغ رو شب قبل آب پز کنید یه کوچولو ماست و زغفران بهش بزنید بذارید یخچال خیلی عالی میشه برگ بو هم عالیه پاپریکا هم بزنید خوش رنگ شه بعد برا خوشمزه تر شدن می تونید پیاز داغ هم سرخ کنید لا به لای لایه ها بریزید❤❤ 

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
ارسال نظر شما
این تاپیک قفل شده است و ثبت پست جدید در آن امکان پذیر نیست

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز