عزیزم مرغ رو با پیاز و ادویه آب پز کن
بعد که پخت یا نگینی کن یا ریش ریش یکم زعفرون بهش بزنی هم خیلی خوب میشه
سینه ترجیحا
بعد برنج رو بذار خیس بخوره و آبکش کن
بعد که آبکش کردی یه بخشیش تقریبا نصفش رو با ماست و زعفرون و زرده تخم مرغ مخلوط کن فقط به پا خیلی شل نشه نمک و ادویه هم بزن به برنج در ضمن مرغه هم خوب طعم دار کن خیلی زیاد طعم دار بشه چون ته چین یکم سخت مزه میگیره
خب خلاصه یه قابلمه نچسب بردار لایه اول برنج زعفرانی لایه بعد مرغ لایه بعد برنج ساده انقدر تکرار کن که تموم شه درش رو بذار یا بذارش تو فر یا رو همون گاز زیرش رو کم کن تا دم شه
بعد سینی بذار رو در قابلمه برش گردون و روش و زرشک و پسته و اینا تزئین کن