2777
2789
عنوان

بیاین از بدبختیامون بگیم دردودل کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 604 بازدید | 47 پست
میتونی مقاومت کن اصلا نمیگذاشت یک ساعتم برم تو اتاق درس بخونم حرفای مفت میزد ولی من کار خودمو میکردم

درخواست دوستی بدم مواقعی که گیرم نمی‌دونم چجوری از سرم بازشون کنم بهت بگم میتونی کمکم کنی یه راه حلی بدی ؟یا خودم بگم بگی خوبه یا نه؟

راست میگی بیخیال آرزوم نباید بشم

و تـ‌و شـ‌دے تـ‌مـ‌امـ مـ‌نـ🥺S🖇️S    تتلیتیا.                  لطفاً تاپیک آخرمو لایک کنید                                              
خداییش بعد سه سال جندگیدن و گریه و خودمو به در و دیوار زدن برا یک ساعت درس خوندن خسته و تسلیم شدم

تسلیم نشو تو به خودت در آینده متعهدی خودت تو آینده تصور کن که موفق شده و میاد به الانت دلداری میده

من گاهی میگم اگر برگردم گذشته بیشتر میجنگم و میخونم 

البته اگر واقعا دوست داری 

پاسخگوسوالاتتون درزمینه روانپزشکی و روانشناسی تو تاپیکتون صدا بزنید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همون تاپیک آخرمه☹️ اینکه از طرف کسای ک دوسشون داشته باشم نادیده گرفتع بشم جز بدبختیامه

کاربر نازنین و‌ مودب سایت 🎀🫠 یبار اومدم سایت ، میخواستم کامنت یه کاربر حق‌گو رو لایک کنم نشد ، چون حتما باید ثبت نام میکردم ، موقع عضویت یه اسم الکی زدم همین <بدبخت۰۰۹> ازون به بعد موندگار شدم تو سایت ولی نشد اسم کاربریم عوض کنم 😁🥲

وا به زنداداشات چه

بلاخره از این آدما هرجا هست

ولی تا اونجایی که یادمه من همیشه برا موفقیاتا همه خوشحال بودم 

ی نفر بهم گفت تو روحت خیلی ثروتمند اونا روحشون فقیره میگف آذمایی که روحشون ثروتمند خیلی کم اند

و تـ‌و شـ‌دے تـ‌مـ‌امـ مـ‌نـ🥺S🖇️S    تتلیتیا.                  لطفاً تاپیک آخرمو لایک کنید                                              
تسلیم نشو تو به خودت در آینده متعهدی خودت تو آینده تصور کن که موفق شده و میاد به الانت دلداری میدهمن ...

واقعا دوست دارم اگر برم دانشگاهم از این خراب شده میزنم بیرون اون موقع حالمم خوبه مث الان روانی و اعصبی و افسرده نیستم 

سال سوم پشت کنکورم زنداداشام نمیزارن درس بخونم سختمه بیخیال رویاهام بشم

چیزی که دست خودته نمیشه گفت بدبختی..

درست رو بخون گوه خوریش ب زنداداشت نیومده اونا از حسودی نمیزارن

یه صلوات بفرس
می‌ترسن خدایی نکرده ی دانشگاه خوب قبول بشم ولی من فقط می‌خوام یک ساعت بخونم ببینم کنکوری خوندن چجوری ...

برو اتاق در رو قفل کن یا برو کتابخونه که رایگانه 

درس بخون 

یه صلوات بفرس
اگزمات خوب شد؟کرم ثمین و میموزا خیلی موثره براش

در مقدمه اگزماس تبدیل نشده هنوز بهش دکتر گفت آلرژیه 

ولی خب حساسیت شده اگه گریه کنم زیر چشام باز شروع میکنه اگه لوازم آرایشی زیرش بزنم حساسیت میده 

یه صلوات بفرس
چیزی که دست خودته نمیشه گفت بدبختی..درست رو بخون گوه خوریش ب زنداداشت نیومده اونا از حسودی نمیزارن

وقتی نمیزارن چجوری بخونم ؟

برو اتاق در رو قفل کن یا برو کتابخونه که رایگانه درس بخون

صدا میاد 

به زور میبرنم تفریح به بهانه خوش گذشتن ولی همش بغض تو گلومه

کتابخونه نزدیک نیست دردسر 

صدا میاد به زور میبرنم تفریح به بهانه خوش گذشتن ولی همش بغض تو گلومهکتابخونه نزدیک نیست دردسر

خب از اون هدفون گوش گیراس نمی‌دونم اسمش چیه از اونا بخر هزینش زیاد نیست در رو قفل کن محکم تو روشون بگو من نمیام و درس دارم مادر پدرت باهاشون صحبت کن کتابخانه دور هم باشه مهم نیست چون تا شب هم میتونی بمونی کتابخونه رک توروشون بگو من س ساله پشت کنکورم برای چی برای اینکه ی ساعت آرامش ندارم نمیزارن بعضیا

یه صلوات بفرس
خب از اون هدفون گوش گیراس نمی‌دونم اسمش چیه از اونا بخر هزینش زیاد نیست در رو قفل کن محکم تو روشون ب ...

هدفون؟تو فکرشم اگه برام بخرند ولی گوش گیر نه آسیب میزنه

پدر مادرم صحبت نمی‌کنند هیچ اگه بخوام خودمم رک حرف بزنم تو روشون مامان بابام از خونه بیرونم میکنند 

من حق ندارم اونا ناراحت کنم اگه اونا نمی‌خوان درس بخونم خب من نباید بخونم حرف مامانم!

کتابخونه اصرار نکن اگه میشد میرفتم نمیشه 

2810