2777
2789

اینجا کسی کسی رو نمیشناسه پس بهترین جا برای دردودله ..

من تو زندگیم خیلی درد کشیدم اونقد گریه کردم اگزما گرفتم خیلی زجر کشیدم بعضی وقتا که خوشبختی بقیه رو میبینم حسودی میکنم ب زندگیشون نه ها به محبت خدا نسبت بهشون..

من بد کسی رو نمیخوام میگم خدا نعمتشون رو صد برابر بکنه ولی کاش نصف خوشبختی‌های اونارو منم داشتم

یه صلوات بفرس

سال سوم پشت کنکورم زنداداشام نمیزارن درس بخونم سختمه بیخیال رویاهام بشم

و تـ‌و شـ‌دے تـ‌مـ‌امـ مـ‌نـ🥺S🖇️S    تتلیتیا.                  لطفاً تاپیک آخرمو لایک کنید                                              

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بنظرم روز توهم میرسه 

فقط امید داشته باش بلاخره یه بارم تاس واسع تو جفت شیش میاره 

چرا سنجاب آب نمیسنجه؟...چرا پامونو از دست میدیم ولی دستمونو ازپا نمیدیم؟... وقتی میگیریم میخوابیم دقیقا چیو میگیریم؟...چرا اره برقی با برق کار نمیکنه؟...چرا علی دایی عمو شده؟...چرا رگ دستمونو بزنیم میمیریم ولی دستمون قطع بشه نمیمیریم؟...چرا حامد بهداد موز نمیده؟...چرا میگیم اتومبیل ولی نمیگیم اتومکلنگ؟... چرا سوزن داریم ولی سومرد نداریم؟...چرا نوشیدنی رو مینوشیم ولی غذا رو نمیغذیم؟...چرا دستکش داریم و پاکش نداریم؟... چرا غذا میخوریم سیر میشیم ولی سیر بخوریم غذا نمیشیم؟چراااااااااا؟؟؟؟😂🤝🏻

زن داداش منم چشم نداشت ببینه من درس بخونم هرروز با بچه هاش جدا هرروز می‌آمد خونه ما  به کوری چشمش مقاومت کردم و خوندم 

پاسخگوسوالاتتون درزمینه روانپزشکی و روانشناسی تو تاپیکتون صدا بزنید

همه جام درد میکنه بخدا سرم بدنم همه جام کلا جریضم ی ده روزه حال روحیمم داغونه

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  
چرا

می‌ترسن خدایی نکرده ی دانشگاه خوب قبول بشم ولی من فقط می‌خوام یک ساعت بخونم ببینم کنکوری خوندن چجوری

بدجنس و دو رو در ظاهری که منو دوست دارن

و تـ‌و شـ‌دے تـ‌مـ‌امـ مـ‌نـ🥺S🖇️S    تتلیتیا.                  لطفاً تاپیک آخرمو لایک کنید                                              
زن داداش منم چشم نداشت ببینه من درس بخونم هرروز با بچه هاش جدا هرروز می‌آمد خونه ما به کوری چشمش مق ...

کاش منم بتونم چشاشونو در بیارم 🥺

یعنی میشه ؟

واقعا تونستی ؟

چجوری ؟

خیلی خوبه نه ؟

تسلیم نشو آرزوت دنبال کن

خداییش بعد سه سال جندگیدن و گریه و خودمو به در و دیوار زدن برا یک ساعت درس خوندن خسته و تسلیم شدم 

نمیشه یک دفعه هم بیایم از خوشبختیهامون بگیم؟؟

قطعا همه ی ما تو زندگیمون خوشی هایی داشتیم 

همش بدبختی که نبوده 

یکم از خوشحالیهامون بگیم شاید اینجوری حال دلمون هم خوب شد

من بعضی وقتها یک مشکی که تو زندگیم پیش میاد بعضی وقتها میگم از زندگی مامان بزرگم و مامان مامان بزرگم مشکلم بیشتر نیست که 

بعد هم خداروشکر میکنم و سعی میکنم مشکلم و با کمک خدا حل کنم 

کاش منم بتونم چشاشونو در بیارم 🥺یعنی میشه ؟واقعا تونستی ؟چجوری ؟خیلی خوبه نه ؟

میتونی مقاومت کن 

اصلا نمیگذاشت یک ساعتم برم تو اتاق درس بخونم حرفای مفت میزد ولی من کار خودمو میکردم 

پاسخگوسوالاتتون درزمینه روانپزشکی و روانشناسی تو تاپیکتون صدا بزنید

وا به زنداداشات چه

در حال مبارزه با افسردگی هستم،لطفا اگه راهکاری برای این دوران میدونی،یا خودت از این دوران عبور کردی باهام حرف بزن و بهم امید بده.ممنونم دوست خوبم.

2810