2777
2789
عنوان

کسایی که امتحان نهایی دادن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 41 پست
از همین الان درسا رو جدی بگیره و بخونه میتونه معدل ۲۰ شه

معدل ۲۰ میتونه بشه؟ اخه ببین اینجا گفتن مطالب خارج از کتابه سطحش بالاتره چیکار کنه؟ نمیخام معدلش بد شه معدل نهمش بیست بود

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی:)🦋 مرسی مهربون       موش کوشولوی من 1402/8/8 بدنیا اومد سالم و سلامت🤠❤ اَللهُّمَ صَلِّ اَلا محَمد وآلِ محَمد وعجل فَرَجَهُم  خدایا شکرت خدایا شکرت●
همینقدر بگم که از سطح کتاب بالاتره

در حد تیزهوشان؟ خب در چه حدیه چه پیشنهادی میتونی بدین بهش

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی:)🦋 مرسی مهربون       موش کوشولوی من 1402/8/8 بدنیا اومد سالم و سلامت🤠❤ اَللهُّمَ صَلِّ اَلا محَمد وآلِ محَمد وعجل فَرَجَهُم  خدایا شکرت خدایا شکرت●

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بهش بگو قرارع جر بخوری آماده باش🥲

من روی حساب امتحانات مدارس خوندم 

بعد دیدم بابا این کجا اون کجااا 

همه رو با دوازده سیزده پاس کردم شاشیده شد وسط زندگیم

کاربری دست دونفره  کارآگاه نشید🫀.

پسرم میگفت نهایی راحتر از اون سوالایی ک معلما طرح میکنن

واقعا؟یکی میگه سخته یکی میگه اسون حالا کدومششش

پسر شما مدرسه دولتیه؟

معدل ۲۰ میتونه بشه؟ اخه ببین اینجا گفتن مطالب خارج از کتابه سطحش بالاتره چیکار کنه؟ نمیخام معدلش بد ...

مطالب اصلا خارج از کتاب نیست. خوب بخونه نمره خوب هم میگیره. بگو تو طول ترم بخونه نذاره برای شب امتحات

بهش بگو قرارع جر بخوری آماده باش🥲من روی حساب امتحانات مدارس خوندم بعد دیدم بابا این کجا اون کجااا ه ...

وای نگرانم کردی

چیکار کنه پس؟ پیشنهادت چیه چطوری بخونه

معدل ۲۰ میتونه بشه؟ اخه ببین اینجا گفتن مطالب خارج از کتابه سطحش بالاتره چیکار کنه؟ نمیخام معدلش بد ...

بیست نمیشه😐

واقعا توی نهاییا بیست مال خداست😂💔

خیلییی ریز صحیح میکنن امکانش خیلی کمه بیست تمام بشه

بابا منی که دادم میگم پاره شدممم😐💔😂

وای من اینارو نشونش بدم سکته رو میزنه😂

مطالب اصلا خارج از کتاب نیست. خوب بخونه نمره خوب هم میگیره. بگو تو طول ترم بخونه نذاره برای شب امتحا ...

شما خودت امتحان نهایی دادی؟

مطالب اصلا خارج از کتاب نیست. خوب بخونه نمره خوب هم میگیره. بگو تو طول ترم بخونه نذاره برای شب امتحا ...

به قرآن اینارو قبلش به ماهم میگفتن 

خارج کتاب نیست خارج کتاب نیست 

به خدا میگن از کتاب ولی شما باید خیلی بالاتر سطح کتاب بلد باشی که بتونی از پس کتاب بر بیای 

بیست نمیشه😐واقعا توی نهاییا بیست مال خداست😂💔خیلییی ریز صحیح میکنن امکانش خیلی کمه بیست تمام بشه

بالای ۱۹ شه چیزی نمیخام😂

بالای ۱۹ شه چیزی نمیخام😂

خیلی سخته بگو با دلقک بازی و خاله بازی و ساده گرفتنش گند میزنه به آیندش

بگو نهایی خیلییی سخته هرکی گفت راحته میخواد گولت بزنه به منم میگفتن راحته در سطح کتابه و.. منم نخوندم گفتم شب امتحان جمع میشه تا دسته رفت توم💔

بگو تروخدا جدیش بگیره

2810