2777
2789
عنوان

بارداری ناخواسته

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 21 پست
نه منظورم فقط هم فکریهچون مغز خودم قفل کرده تو شرایطم نیستید نیاز به حرف زدن دارم

چی بگم.خدا خواسته بوده.همسرت اگه نمیخواست باید سفت و سخت جلوگیری میکرد دیگه.مقصر خودشه.نمیدونم شرایط سختیه....

انه...تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت...😍

دیگه یا باید هواستو جمع میکردی باردار نشی حالا هم قلبش تشکیل شده سقط کار وحشتناکی هست 

از کجا میدونید این طفل معصوم با قدمش زندگیتون رو زیر رو نکنه و با خودش کلی خیر و برکت بیارع 

نگه دار✨

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واله  من  تعریف خودم نمیکنم ولی  ۳  تا بچه خواستم به شرط  وازکتومی  جراحی بستن بچه دار شدن)))))   ولی زن برادرم ۲ بچه  داشت و  مثل شما  تکلیفش با تعداد بچه روشن نکرده بود...با جلوگیری طبیعی که روش ضعیفی است  به قول شما ناخولسته و بقول کاربران خواسته حامله شد و  سقط کرد الحمدلله که اتفاق جانی بدی نیفتاد ولی     عذاب وجدان باهاشه،،،،تو  هر  مجلسی بچه کوچک ببیند میره کناری   اشک هاش نبینیم   دردی که روش هم نمیشود زبان بیاورد .  تصمیم تهلیی با  خودته    تسلیم شدن  به یک فرزند بیشتر   یا  خطرات جانی و  مشکلات فکری 

2805