2777
2789
عنوان

نقاشی فانتزی کشیدم بنگرید ای قوم😋😍

| مشاهده متن کامل بحث + 915 بازدید | 100 پست
☺️😘💛نظر لطفته

✨️🦋

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش          ی تو رَگی میخوام ۲۴ساعته بم بگع فِقَ وقتی اینجاس راحتع،بگم قــلـ❤️‍🩹ـ‌ـب رفیق جان واستع،میگذرم عَ یِ ایـــران بابتت!#شایع✨️🤍

@shahrivar83 انشاالله فدات شمبله بله دیدم‌ قربون دستت مرسی از محبتت دختر مهربون😍😍🥰🥰🫂🫂ریپلای ن ...

فداتشم عزیزم⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁠❤⁩⁦꒰⁠⑅⁠ᵕ⁠༚⁠ᵕ⁠꒱⁠˖⁠♡⁩

جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار      توجه👽توجه، اگر اهل صبـــر نیستی،نگو برام نقاشی بکش🤣🤣🤣🤣❤️🩵❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای اسما چ خوشگلن 😍 

مثل همیشه بازم درخشیدی 👏💋

جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یارتویی ک امضامو میخونی ی صلوات مهمون دلم کن لطفا .     صوغرام رفیق کوبرا ✋      چنه سخته خیالش د سرت با / ره دیر و درازی د ورت با / چنه خوعه ک چی لیوه بگردی / تو ورگردی و او پشت سرت با ...                                                               

@بارون_بهار_شیراز @مهدیس__خانوم @emili__008 @نیکوتین_من @بگویاسی

عالیییی  مثل همیشه افرین عزیزم😍🥰

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|
فدای تو شوخی کردم دختر هنرمند موفق باشی ❤️❤️

عزیزمی🫂🫂🫂ا

جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار      توجه👽توجه، اگر اهل صبـــر نیستی،نگو برام نقاشی بکش🤣🤣🤣🤣❤️🩵❤️

وای اسما چ خوشگلن 😍 مثل همیشه بازم درخشیدی 👏💋

💛💛💛 عزیزممم 

راستی درس ۱منطق خوندم 😁نکاتی داری بهم بگی راجبش

💛💛💛 عزیزممم راستی درس ۱منطق خوندم 😁نکاتی داری بهم بگی راجبش

انواع تعریف رو خوبه خوبببب یاد بگیر  برا خودت مثال بزن . 

مغالطه رو هم خوب یاد بگیر ک چیه چی باعثش میشه و چجوری ازس جلوگیری کنیم

منطق خیلیییییی اسونه

جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یارتویی ک امضامو میخونی ی صلوات مهمون دلم کن لطفا .     صوغرام رفیق کوبرا ✋      چنه سخته خیالش د سرت با / ره دیر و درازی د ورت با / چنه خوعه ک چی لیوه بگردی / تو ورگردی و او پشت سرت با ...                                                               

انواع تعریف رو خوبه خوبببب یاد بگیر برا خودت مثال بزن . مغالطه رو هم خوب یاد بگیر ک چیه چی باعثش می ...

فداتشم من هر درسو برسم،بهت میگم ک نکاتشو بهم بگی 💛💛💛💛😍

😍😍عالی وبی نقصانقدر کیف میکنم نقاشیات رو میبینم

☺️😘اخییی فداتشم عزیزمممم 

نظر لطفته 

درضمن کلاس نرفتم 😁

فداتشم من هر درسو برسم،بهت میگم ک نکاتشو بهم بگی 💛💛💛💛😍

فقط  تو نت سرچ کن حذفیات یا کدوم کتابا برا کنکور میان

در خدمتم عزیزم 💋

فقط تو نت سرچ کن حذفیات یا کدوم کتابا برا کنکور میاندر خدمتم عزیزم 💋

فداتشم 

😚😚😚