2777
2789
عنوان

نمیدونستم بچه داری اینقد سخته

145 بازدید | 18 پست

خیلی خسته م پسرم یکسال و نیمشه وحشتناک شیطونه خیلیم کم خوابه شب۱۲ میخوابه صبح۸بیداره زندگی ندارم از دستش مدام میگه منو ببر بیرون مدام بهانه میگیره از روزیم که دنیا اومد کولیک داشت خواب نداشتیم الان یکسال و نیمه هرروز بدتر از دیروز بچه های شمام اینطور بودن ؟بنظرتون کی عاقل میشه

خواهشا عقده ای ها ریپلای نکنن حوصله بگو مگو ندارم مرسی اه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جدیدا بچه ها از همون نوزادی بی قرارن نمی‌دونم چرا

مال من عین زلزله س یروز آروم نبوده .خواهرشوهرمم یکی داره اون ازین بدتر 

پسر بزرگه من12که میخوابید5صبح بیدار بود🥲🥲🥲خیلی سخت گذشت اما بالاخره میگذره دیگه یروز بخودت میای م ...

خدا کنه زودتر اون روز بیاد من دیگه واقعا افسار زندگی از دستم در رفته اینقد این بچه خسته م میکنه

وای پسز من شش ماهشه ینی ادامه داره؟😢😢همش میگم بزرگتر شه بهتر شه

منم میگفتم مثلا کی بشه یکسالش راحت شم الان میگم قدر وقتایی که راه نمیرفتو نمیدونستم نمیدونی چه دهنی از آدم صاف میشه

من تو خانواده شوهرم میبینم بچه ها اینقدر پر خوابن بعد نوزادی آرومی دارن مگه اینکه چی بشه گریه کنن شیطونی هاشونم طوری نیست که مامان باباهه اذیت شن بیخیالی طی میکنن سه چهار تا هم دارن هر کدوم . من یکی آوردم خداشاهده از زندگی افتادم نوزادی به شدت نا آروم الانم که چهار سالشه یعنی روزی که بخوایم بریم جایی یا خونه کسی روز مرگمه از بس عذاب میکشم با اذیت هاش نکنه یه چی بشکنه یه جا بره خراب کاری یکیو بزنه و ... باز خونه خودمون میگم هر کار کنه جمع میکنم زیاد اذیت نیستم 

عزیزم بیشتر اونا خدمتکاردارن بچه بابچه متفاوته بعدطفلی ۱۲تا۸میخابه خیلی پرتوقعی

آخه ببین ۱۲شب تا۸صبح میخوابه ولی ۸صبح تا۱۲ شب مدام میگه منو ببر بیرون نمیتونم غذا درست کنم مدام میچسبه به پام گریه میکنه میره تمام کشوا رو خالی میکنه تمام اتاقارو بهم میریزه تازه من راضیم بره تو اتاقا مشغول شه بذاره من کارامو بکنم اینقد که میاد میچسبه به من گریه میکنه بهانه میگیره

2810