2777
2789
عنوان

بچه ها میشه وسط بارداری یهو طول سرویکس کوتاه شه

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 48 پست
اولین سونوم بود ان تیقبلی هفته ۸ فقط قلبو چک کردالبته من آی وی اف کردم نمیدونم ربطی داره یا نه

من دخترخاله م ۲ قلو داره ای وی اف🥹 ایشالا نی نی ات سالم بغل بگیری عزیزم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ما راستش بچه نمیخواستیم زود دیگه اخرا تصمیم گرفتیمواقعا سخته خیلی استرس داره

نه ما میخواستیم چند سالم هست دنبال درمانیم

ولی آره هر روز یه استرسی هست

مثلا من الان هفته ۱۳ ام تا پریروز تهوع شدید داشتم و سرم زدم حالا امروز تهوعم خیلی کمه نگران شدم😁معدمم درد شدید داره

نه ما میخواستیم چند سالم هست دنبال درمانیمولی آره هر روز یه استرسی هستمثلا من الان هفته ۱۳ ام تا پری ...

هرروز به یه طریقی هستیم

من که خل شدم 

یبار روزی سه مرتبه بالا میارم

یه روزم هیچی 

یه روز رو به قبله م

یه روز حالم خیلی خوبه

اولین سونوم بود ان تیقبلی هفته ۸ فقط قلبو چک کردالبته من آی وی اف کردم نمیدونم ربطی داره یا نه

سونوی قلب هم طول سرویس اندازه گیری میشه .شماهم نگران نباشید شاید بخاطر شرایط بارداری دکتر خواسته بیشتر چک کنه خیالش راحت باشه ان شاالله سالم بغلش کنی

فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هرروز به یه طریقی هستیممن که خل شدم یبار روزی سه مرتبه بالا میارمیه روزم هیچی یه روز رو به قبله میه ...

وای دقیقااا

من که دوست دارم هر روز برم سونو یا برم صدا قلبشو بشنوم که خیالم راحت بشه

سونوی قلب هم طول سرویس اندازه گیری میشه .شماهم نگران نباشید شاید بخاطر شرایط بارداری دکتر خواسته بیش ...

نه چون دکتر تو مطب انجام داد بررسی نکرد اون دفعه

مرسی عزیزم دعا کن برام هم من و هم اسی

وای دقیقااامن که دوست دارم هر روز برم سونو یا برم صدا قلبشو بشنوم که خیالم راحت بشه

منم مثه توام دقیقا

ولی سپردم دست خدا دیگه راستش از استرس کشیدن خسته شدم زیادم برای بچه خوب نیست

من تا ازمایش ان تی روزی صدبار میمردم زنده میشدم