2777
2789
عنوان

واقعا بجاي خلال پسته باقلا ميفروشن

| مشاهده متن کامل بحث + 463 بازدید | 59 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا بچه های من که فاویسمی هستن اگه بخورن که دور از جونشون😔😔😔اینا حتی یک درصد هم به فکر بچه ها نیستن که باقلا رو خشک میکنن بجای پسته؟

البته خودم قبلا شنیده بودم و برای همین بیرون خوراکی هایی که به قول خودشون با پسته تزیین شده نمیزارم بخورن

منم پسته تازه خریدم، فریز میکنم که مدتی داشته باشم 

خشکش که خیلی گرونه 

اینجوری بصرفه تره

البته اینکه باقلا جای خلال پسته میفروشن رو الان اینجا خوندم و شنیدم، اصلا هنگ کردم!!

وای پسر منم فاویسم داره .اصلا نمیدونم این بیماری از کجا اومده .. بچه شما به چیزی حساسیت نشون داده تا ...

این عزیزم از ژن مادری میاد فقط هم پسرها از مادر میگیرن دخترها از پدر من پرسیدم این وبهم گفتن 

نه خداراشکر الان ۱۳ سالشه مشکلی نداشته 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
این عزیزم از ژن مادری میاد فقط هم پسرها از مادر میگیرن دخترها از پدر من پرسیدم این وبهم گفتن نه خدار ...

خداروشکر .

خدایا خودت مواظب تو دلیم باش....برای سلامتیش لطفا ..اللهم صل الا محمد و آل محمد.....
چرا پسته رو میجوشونین؟

پسته تازه رو پوست میگیرن ، از پوست سفتش جدا میکنن ، میرسن به مغز پسته ...

مغز پسته رو هم در حد سی ثانیه‌نهاااایت یک دقیقه میریزن توی آب درحال جوش ، بعد سریع میریزن روی آب یخ بعد آبکش میکنن .

این کار بخاطر اینه که اون پوست نازک روی مغز پسته راحت جدا شه و بشه با چاقو خلال کرد

❌ جان عزیزت لایک نکن ❌

یه بچه رفته بستنی سنتی خورده که روش پسته داشته🤡

با علایم فاویسم تشریف آورده بیمارستان

هم فهمیده فاویسم داره هم فهمیده خلال پسته ها،خلال باقالی بوده🤡🤡

فاویسماییا هوشیار باشن 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

اینوالان تو توییتر دیدم یادشماافتادم🥲

💕مایار ندیده تب معشوق کشیدیم💕