2777
2789

منم گفتم پول قرار بود بابام بده گفت جور نشد ترمز دستی شو کشیدم من نمیدونم چرا انقدر این آدم نادون و احمقه خدا نکنه رنگ دو قرون پول و ببینه دیگه هر چی داره تا آخر میخدره آخرم باید از این و اون قرض کنیم خسته شدم از دست مرد بی فکر خدایا 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب میدونی اینجوریه کمک مالی بهش نکن تا خودش مجبور بشه

آره اشتباه کردم 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 

شوهر منم اینجوریه حساب تک تک و قرون به قرون پولشو ازش میگیرم

پس انداز رو میندازم تو یه کارت دست خودم نگه میدارم تحت هیچچچچ شرایطی نمیزارم خرج کنه

کارمون گاهی به دعول هم میکشه

خودمم تا میتونم ازش میکشم طلا میخرم سرشم منت میزارم که من عرضه دارم 

ولی عوضش تو دو سال شکر خدا زندگیمون هیلی بهتر شده و پول دستمون اومده از قرض و بی پولی نجات پیدا کردیم

( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )
شوهر منم اینجوریه حساب تک تک و قرون به قرون پولشو ازش میگیرمپس انداز رو میندازم تو یه کارت دست خودم ...

شوهر من اصلا نمیدونه من کارت مخفی پس انداز دارم اگه بفهمه محال ممکن بزاره یه قرون بمونه هی میگه بده این بدهی و بدم اون و بذم دعوا میشه آرامشون بهم میخوره امروزم قرار بود بدهشی و بدم پول خودمه الکی گفتم از بابام میخوام قرض کنم دیدم اینجوری افتاده به جون دو قرون پول گفتم بابام زنگ زده معذرت خواهی کرد نتونست قرض بدم ما برای کارمون ۸۰۰ میلیون سرمایه میخواستیم من الکی با همکاری داداشم وانمود کردم وام داریم میگیرم و اون پول وام بوده مپلا و قسط شو باید بده الان قسط و میده بمن دوباره پس انداز میکنم وگرنه این مرد نه اهل پیشرفت نه پس انداز اصلا زرنگ نیست و بفکر اینده بچمون نیست