2777
2789
عنوان

مخالفت خانواده ی همسر با بچه بهزیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 1224 بازدید | 64 پست

بگو شما واسه خودتون زاد و ولد کنین ولی واسه زندگی ما حق ندارین تصمیم بگیرین و فقط باید ب نظر ما احترام بذارین

خواهر من یه دختر از بهزیستی آورد از همون اول به خانواده همسرش و خودش اینو گفت که باید این بچه رو مثل بچه بیولوژیک ما بپذیرین و خدایی همه این بچه رو الان انقدر دوست دارن که بقیه به این بچه گاها حسادت هم میکنن!!!

ببین بدون توجه به نظر خانواده شوهرت دنبال آرزوهای خودت باش چون انقدر حالت خوب میشه انقدر شاد میشی و انقدر زندگیت پر از برکت میشه که همیشه با خودت میگی کاش این بچه زودتر میومد تو زندگیمون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب مادرشوهرت اصلا واصلا واصلا مربوط نیس.سهم ارثشم اصلا نرسه.دنیارو واسه خودت وشوهرت سیاه کردی بخاطر ناراضی بودن اون.بنظرم کارت اشتباه و پیگیرباش

شب های هجر راگذراندیم وزنده ایم🍀 مارابه سخت جانی خوداین گمان نبود

فلور تاجیک یا فلورا تاجیک فکر کنم اسمش همین باشه سرچ کن اگه تونستی واتساپ یا اینستا باهاش صحبت کن مشکل شما و همسرتون چیز خاصی نیست من خیلی هارو دیدم با مشکل بدتر بچه دار شدن این خانم کارش اصلاح سبک طبق مشکل خودتون جدی بگیر سه یا چهارماه دیگه نهایت تا عید خبر بارداری میدی 

نه آی اف نکردم.هزینه هاش بسیار بالاست.

عزیزم درمانتو جدی تر بگیر بچه آوردن آخرین راهه وقتی دیگه همه راه هارو امتحان کردی و نشده

درخواست دوستی قبول نمیکنم ....اگه باهام مخالفی ریپ‌ نزن من برا استارتر کامنت گذاشتم نه تو...

بعد مادرشوهر من که اصلا به بچه هام ذره ای محبت نداره ...اینا که بی عاطفه ان بچه ی خودتم بود بیحمب بو ...

واقعا.چه بد.البته مادر همسرم بچه های دخترش رو نگه میداره. ولی کافیه بچه های جاریم ۱ ساعت برن.همش زنگ میزنه بیا ببر حوصله ندارم

ببین اصلا لازم نیست چیزی به نامش کنین فقط ازتون تعهد میگیرن که دور از جون بعد از فوتتون یک سوم ارث به اون بچه برسه

که انصافا وقتی بچتون باشه میگین همه این ارث برای این بچه! ارث ما میخواد ب برادر و برادرزاده هامون برسه هب به بچه خودمون برسه!

عزیزم درمانتو جدی تر بگیر بچه آوردن آخرین راهه وقتی دیگه همه راه هارو امتحان کردی و نشده

اره خواهرم مددکار بهزیستی هست میگه این آخرین راهه.ولی سنمون بالاست دیگه حوصله هم میخواد و ناامیدیم

آی اف هزینه ش بالاست.

واا

خب اونوقت بچه خودت و میاری اینقدم دنگ و فنگ نداره

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
2810