2777
2789
عنوان

مخالفت خانواده ی همسر با بچه بهزیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 1224 بازدید | 64 پست
اره خواهرم مددکار بهزیستی هست میگه این آخرین راهه.ولی سنمون بالاست دیگه حوصله هم میخواد و ناامیدیم

وقتتو واسه درمان های مسخره و پرهزینه و اعصاب خرد کن ای وی اف و. این چرت و پرت ها نذار، عوارض داروهای ای وی اف انقدر زیاده ک بعدها تا سالها درگیر عوارض داروهای ای وی اف میشی

بچه ای ک خودت بیاری با بچه ای که از بهزیستی بیاری برای توی مادر و پدرش هیچ فرقی نداره خدا انقدر مهرش رو تو دلتون میندازه که همه ی دنیاتون میشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسی والا مشکلتون چندان سخت هم نیستا

شما ۱۰ سال گذاشتی ب خیال لینکه بشه یا نشه

پیگیر درمان باش اخه چرا انقد راحت طلبی؟

ای وی افم نمیکنی برو پیج فلورا تاجیک اصلاح سبک کن من بهت قوول میدم باردار میشی

خودم اندومتریوز دارم.همسرمم هم تعداد و کیفیت اسپرم ش خوبه فقط تحرک پایین.

عزیزم جفتتون قابل درمان هستین بیشتر پیگیری کن  اگر تهرانی یه سر برو پیش آزیتا شفیقیان  بزن تو نت دربارش بخون منم بعد از کلی دوا درمون پیش ایشون طبیعی باردار شدم

اسمم نظر همسرمه
احساسی تصمیم نگیر

وقتی میری مهمونی و همه سوال پیچ میکنن.

وقتی نزدیک ترینهات بارداری و زایمان رو ازت مخفی میکنن.

وقتی عمه میگه دخترم هم سن تو .۴ تا بچه داره .وقتی میگه میخوام نوه ۱۴ سالمو شوهر بدم و تو هنوز بچه نداری.دلم میخواد فقط بچه باشه.چ فرقی داره.اگه خدا میخواست تا الان داده بود.

وقتی میری مهمونی و همه سوال پیچ میکنن.وقتی نزدیک ترینهات بارداری و زایمان رو ازت مخفی میکنن.وقتی عمه ...

وقتی یه بچه از پرورشگاه بیاری میدونی همه ی اینا که گفتی چند برابر میشه دوس ندارم اینجا بنویسم و این مدل بچه ها بخونن و دلشون بشکنه خیلی سخته خیلیییی 

خودتو درگیر حرف مردم نکن تلاش کن خودت باردار بشی اگر یک درصد نشد برو سراغ گزینه ی بعدی 

اسمم نظر همسرمه
اون راه آسون خیلییییی چالش های وحشتناک واست ایجاد میکنه

خواهرم مددکار هست آره میگه اینجور بچه ها .اکثرا در آینده مشکل دار میشن.ولی بچه هایی رو هم دیدم ک واقعا زندگی خوبی دارن.

2810