2777
2789
عنوان

با تجربه ها بیاید لطفا عضو انجمن اولیا ومربیان مدرسه شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 22 پست
منم نفهمیدم چرامثلا خودشو به معلما نشون میدن یا به مدیر نمیدونم واقعا

بعضیا این خودشیرینیا تو خونِ شونه 

من و دوستم هم نماینده ایم یکسره بم میگه دیگه کاری نکنیما

بعد میفته جلو که فقط خودش باشه

منم فهمیدم اخلاقشو منم از خودش بدتر شدم

هی میگم دیگه نمیریم ولی زیر زیرکی جلو میرم🤪

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
بعضیا این خودشیرینیا تو خونِ شونه من و دوستم هم نماینده ایم یکسره بم میگه دیگه کاری نکنیمابعد میفته ...

دقیقا منم از این میسوزم

منو این دوستم بچه هامون تو یه کلاس حالا هر دو انجمن اسممون در اومد

دیشب اظهار بی اطلاعی کرد

صبح اونجا بود

اینو نمی فهمممم

شاید یه مزایای دیگه داره من بی اطلاعم من جاشون میگیرم؟؟؟!!!!!!!

برای من "خواندن" اینکه شن های ساحل نرم است، بس نیست.     می خواهم که پاهای برهنه ام آن را حس کنند... 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا منم از این میسوزممنو این دوستم بچه هامون تو یه کلاس حالا هر دو انجمن اسممون در اومددیشب اظهار ...

نه بخدا فقط معذرت میخوام اینو میگم یه سریا ذاتا خا یه مالن

میگم که دوست منم همین شکلیه

منم دیدم داره دور میزنه منو 

برا جشن کودک منم اونو دور زدم

هی خودم سیریشِ معلم شدم تا کارو بهم بده

بعد جلو این میگفتم معلم بهم زنگ زده

والا بااینجور آدما کم کم یاد میگیری مث خودشون باشی

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
نه بخدا فقط معذرت میخوام اینو میگم یه سریا ذاتا خا یه مالنمیگم که دوست منم همین شکلیهمنم دیدم داره د ...

خخخخ

واقعا بعضیا چه میکنن کلا آدم از راه به در میکنن

یعنی خالی بسته که معلم بهش گفته

امروز ثابتش میکنم

به معلم میگم کجا نماینده کلاس انتخاب کردی که من اطلاع ندارم؟؟جلوی خودشم میگم

آره دیگه منم موضع خودمو مشخص میکنم

برای من "خواندن" اینکه شن های ساحل نرم است، بس نیست.     می خواهم که پاهای برهنه ام آن را حس کنند... 
خخخخواقعا بعضیا چه میکنن کلا آدم از راه به در میکننیعنی خالی بسته که معلم بهش گفتهامروز ثابتش میکنمب ...

نه اینجا باید سیاست داشته باشی

کار به اون نداشته باش

تو راه خودتو برو

هر جریانی هس زودتر خودتو بنداز جلو

اینبارو بیخیال دفه های بعدی

نه اینجا باید سیاست داشته باشیکار به اون نداشته باشتو راه خودتو بروهر جریانی هس زودتر خودتو بنداز جل ...

اتفاقا سیاست ندارم 

دیروز رئیس انجمن به من زنگ زد گفت برای تجهیز سالن ورزشی بیا گفتم صبح نمیتونم  شماره همین دوستمو دادم گفتم ایشون میاد بهش زنگ بزن

ولی دیشب برای این مراسم جشن اعلام آمادگی کردم گویا خودشون باهم تصمیم گرفتند دیگه تو گروه مطرح نکردند

اتفاقا سیاست ندارم دیروز رئیس انجمن به من زنگ زد گفت برای تجهیز سالن ورزشی بیا گفتم صبح نمیتونم شما ...

باید فعال باشی دیگه

من قبلا میموندم عقب فک میکردم کسی صدا میکنه الان با پررویی مثلا برا جشن منتطر کسی نموندم خودم کیکو سفارش دادم اون مدل که میخواستم

خودم کیکو بُریدم

قبلا اگه بود هی تعارف بقیه میکردم

جوری فعال بودم که دفه دیگه هم بدونن من هستم

باید فعال باشی دیگهمن قبلا میموندم عقب فک میکردم کسی صدا میکنه الان با پررویی مثلا برا جشن منتطر کسی ...

اره خودم باعثش شدم

موافقم