2777
2789

رای بالای آوردم البته دوم شدم

با اولین نفر ۱۰ تا رای فاصله داشتم ولی ایشون رئیس شورا شد

امروز برحسب یه اتفاق رفتم مدرسه دیدم این خانم با دو تا دیگه از مامانای انجمن برای جشن قرآن بچه ها میرند

بدون اینکه توی  کانال انجمن اعلام کنند نظر خواهی بشود

به نظرتون این کار بی احترامی به بقیه اعضا نیست 

و چه جوری به مدیریت بگم 

به من واقعا بر خورد

به هر حال باید تو گروه اعلام میشد

برای من "خواندن" اینکه شن های ساحل نرم است، بس نیست.     می خواهم که پاهای برهنه ام آن را حس کنند... 
بزرگش نکنید مگه عضو مجلسید😂

خخخ،ولی خوب بهم برخورد

آخه یکی از این مامان ها دخترش با دختر من توی یه کلاس گفت معلمش به من گفته بیا 

درصورتیکه ما دوتامون عضو انجمنیم

نمیدونم چرا ناراحت شدم

برای من "خواندن" اینکه شن های ساحل نرم است، بس نیست.     می خواهم که پاهای برهنه ام آن را حس کنند... 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تبریک میگم عزیزم😁✌ .. ولی اگه منم بودم ناراحت میشم

همیشه یه سوال داشتم راجب انجمن اولیا

الان از شما میپرسم

اعضا حقوق و مزایا دریافت میکنن؟ یا نه همینجوری دلی حضور دارن

ممنون میشم جواب بدین😊

زندگی مثل سیگار میمونه🚬روشن ک شد""چه بِکِشی// چه نَکِشی //تا تهش میسوزه👍
تبریک میگم عزیزم😁✌ .. ولی اگه منم بودم ناراحت میشمهمیشه یه سوال داشتم راجب انجمن اولیاالان از شما م ...

ممنونم

نه عزیرم حقوق نداره،فقط فکر کنم آخر سال تحصیلی یه تقدیر نامه میدن بستگی به مدرسه داره چطوری تقدیر کنن

من به خاطر تخصصم عضو شدم که کاری اگه از دستم بر میاد انجام بدم درواقع مشاوره بهشون بدم

الان میبینم ۳ تا از مامانا گروهک تشکیل دادن بقیه گروه هیچ

اتفاقا به من بگن بیا نتونم نمیرم ولی باید اعلام بشه در جریان باشیم.

ممنونمنه عزیرم حقوق نداره،فقط فکر کنم آخر سال تحصیلی یه تقدیر نامه میدن بستگی به مدرسه داره چطوری تق ...

اها ممنون ک گفتین

والا کارشون درست نیست

یا همه ..یا هیچ کس

بنظرم موضوع رو در مدرسه مطرح کنید

زندگی مثل سیگار میمونه🚬روشن ک شد""چه بِکِشی// چه نَکِشی //تا تهش میسوزه👍
اها ممنون ک گفتینوالا کارشون درست نیستیا همه ..یا هیچ کسبنظرم موضوع رو در مدرسه مطرح کنید

آره میخام به مدیر ومعلم اعلام کنم 

خیلی دیر ناراحت وعصبی میشم ولی خدا نکنه چیزی بهم بربخوره ،تا قضیه رو روشن نکنم دست بر دار نیستم خخخخ.

بزرگش نکنید مگه عضو مجلسید😂

امسال این انجمن خیلی مهمه حتی رییس انجمن حق امضا داره تو مدرسه

و اینکه حتما مهمه که عضو شدن 

همه چی که به شوخی نباید برگزار بشه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
تبریک میگم عزیزم😁✌ .. ولی اگه منم بودم ناراحت میشمهمیشه یه سوال داشتم راجب انجمن اولیاالان از شما م ...

اگه کسی خرده نگیره

من واقعیت رو بگم

بله اینا پول جمع میکنن برا جشن ها و کرایه راه برمیدارن و برای فرزند دلبندشون پولی پرداخت نمیکنن🤪

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

من اینو فهمیدم که تو مدرسه کسی سراغت نمیاد باید خودت هی آویزون باشی و کار رو بگیری

وگرنه نمیدونم چه مرضی هس بقیه مادرا میخوان هی تو نباشی و خودشون مدیریت کنن🤪😬

امسال این انجمن خیلی مهمه حتی رییس انجمن حق امضا داره تو مدرسهو اینکه حتما مهمه که عضو شدن همه چی که ...

اره دقیقا حق امضا بهش دادن

من دختر اول دبستان 

همینجوری عضو شدم با اینکه هیچ کس من نمیشناسه ولی رای بالایی آوردم میگم دوم شدم

اگه تصمیم گروهیه پی حق نداشته تکی تصمیم بگیره با اینکه خودم بودم هیچ وقت عضو نمیشدم

بله متاسفانه 

حالا پشت پرده خبر ندارم

حالا گذاشتم از مراسم برگشتن مطرحش میکنم

اگه کسی خرده نگیرهمن واقعیت رو بگمبله اینا پول جمع میکنن برا جشن ها و کرایه راه برمیدارن و برای فرزن ...

نه کمک به مدرسه از ما گرفتندنفری ۲۵۰۰

من اینو فهمیدم که تو مدرسه کسی سراغت نمیاد باید خودت هی آویزون باشی و کار رو بگیریوگرنه نمیدونم چه م ...

منم نفهمیدم چرا

مثلا خودشو به معلما نشون میدن یا به مدیر 

نمیدونم واقعا

2810