2777
2789
عنوان

تولد پسرمه نظرتون رو بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 39 پست
آخه تولد بدون هدیه که نمیشه!

منم انتظار از همه یا هدیه گرون ندارم در حد یه مداد هم کافیه. مثلا دل بچه شاد بشه

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ول کنید توروخدا!!!!!!!!!!مگه تاریخ تولدارو اونجا نوشتن که این بخواد جبران کنه!و همه هم که تو مهد تول ...

هدیه تولد که نباید حتما خیلی گرون باشه. بچه است ذوق داره خوب. براش خاطره میشه.

من یک زنم با قدرت و صلابتی بزرگ   با روحی طغیانگر و با قلبی سرشار از عاطفه زنانگی    پس اگر آدرس را اشتباه آمدی       برگرد اینجا کسی از تنهایی نمرده است.   
منم انتظار از همه یا هدیه گرون ندارم در حد یه مداد هم کافیه. مثلا دل بچه شاد بشه

آره عزیزم. باهات موافقم

من یک زنم با قدرت و صلابتی بزرگ   با روحی طغیانگر و با قلبی سرشار از عاطفه زنانگی    پس اگر آدرس را اشتباه آمدی       برگرد اینجا کسی از تنهایی نمرده است.   

اره دقیقاا نظرمنم اینه بعضیا چقد گارد گرفتن😑

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

اون بچس مامانش که بچه نیست بیاد چنین کار چیپی بکنه.

یکی برمیگرده میگه به ما چه برو تو خونه خودت تولد بگیر.

کلا کار زشتیه.جدیدا تولد که میگیرن میگن کادو نیارین بعد ایشون خودش به زور کادو بخواد؟؟؟؟

مامانش به کادو بگیره بده اونحا بدن بهش باز به نظرم درست نیست ولی خب دیگه.

والا اگه من دوتا بچه دارم ونماینده کلاسا شدم دیدم که اولیا برا هزینه هایی که برا بچه های خودشون قراره بشه ودل بچه های خودشون قراره شاد بشه اعتراض میکننو تا آموزش وپرورش میرن تا اعتراض کنن  میگم که دیگه برا شادی دل بچه های دیگران  ببین چیکار میکنن!

اره دقیقاا نظرمنم اینه بعضیا چقد گارد گرفتن😑

ناراحت نشو. البته میتونی تولد را خونه بگیری و فامیلها را هم دعوت کنی

عزیزم صورت خوشی نداره بگی برای گل پسرت هدیه بیارن 

مطمئن باش تو مهد براش تولد بگیری خیلی ذوق میکنه 

خودت براش هدیه بگیر و تو خونه بهش بده جلوی بچه ها هدیه تو نده 

والا اگه من دوتا بچه دارم ونماینده کلاسا شدم دیدم که اولیا برا هزینه هایی که برا بچه های خودشون قرار ...

اخه اصلا وظیفه نیست.شاید یکی شرابطشو نداره شابد یکی خوشش نمیاد.به زور که نیست.الان خرج زندگی خودش بالاست بعضی هزینه ها بی جاست.

عزیزم منم تولد بچه ام نزدیکه بازم تو مهد میگیرم بعد کارت دعوتی به تعداد بچه ها خودم تو خونه انجام میدم یه روز قبل تولدش ببره مهد پخش کنه به دوستاش دیگه هرکی خواست هدیه میاره نخواست هم اجبار نیس بچه ان فقط واسه دلخوشی و دعوت کردن یاد بگیرن یه کارت به یاد ماندنی یادگاری پیششون باشه کافیه

فقط 13 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810