2777
2789
عنوان

عمل بینی

60 بازدید | 9 پست

توروخدا میخوام عمل بینی انجام بدم. اگه نکته ای یامراقبت یاچسب زدن  وخوردوخوراکی وهر چیز دیگه ای که ..... میدونید بهم بگین 

برام دعاکنید برای زندگیم.....    از خدامیخوام تو لحظه های غیر ممکن شادتون  کنه... 
پیش کی میخوای عمل کنی؟من سه هفته میش عمل کردممراقبتی ام نمیخواست والا دردی ام نداشت

کبود شدی؟ کجا عمل کردی؟

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پیش کی میخوای عمل کنی؟من سه هفته میش عمل کردممراقبتی ام نمیخواست والا دردی ام نداشت

شهرستان عمل میکنم... چطور کبودنشدین. ؟بعدعمل چی خوردین. ممنون میشم بهم بگین.... آخه هیچی نمیدونم

برام دعاکنید برای زندگیم.....    از خدامیخوام تو لحظه های غیر ممکن شادتون  کنه... 
شهرستان عمل میکنم... چطور کبودنشدین. ؟بعدعمل چی خوردین. ممنون میشم بهم بگین.... آخه هیچی نمیدونم

مریضای دکتر من کلا هیچکدوم کبود نمیشن بدون دردم هستن.

دکتر شمارو نمیدونم

ولی دکتر من بهم گفت ۴تا بادکنک و اندازه تخم مرغ آب بریزم توشون بذارم یخ بزنه با خودم روز عمل بردم گذاشتیم تو فریزر بیمارستان

ب محض اینکه از اتاق عمل اومدم بیرون همراهم اون بادکنارو  گذاشت رو چشمام و گونه هام

هر یک ربع یباز پنج دقیقه باید یخ بذاری روز اول تا ۱۲ شب

دوباره از ۶صبح همینکارو ادامه بدی

من خیلی تو خونه یخ نذاشتم خدایی حال نداشتم ولی کبودم نشدم

یدونه بالش گردنی هم بخر بسییییار واجبه چون تا ۳ماه بمن گفت باید طاق باز بخوابی و ب پهلو نخوابی

هفته ی اول دوتا بالش میذاری زیر سرت بعدم اون بالش گردنی و میذاری رو گردنت ک سرت تکون زیاد نخوره

آب کرفس و آب اناناس گفت روزی یه لیوان.بیشتر لازم نیس

مریضای دکتر من کلا هیچکدوم کبود نمیشن بدون دردم هستن.دکتر شمارو نمیدونمولی دکتر من بهم گفت ۴تا بادکن ...

مرسی