2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مربا براش بزار ریحون اگ دارید با پنیر و گردو و نون بربری🥲

نمیخوره اصلا هیییییچ صبحونه ای دوس نداره فقط نیمرو اونم داغ داغ تو خونه میخوره .پنکیکم میخوره نمیدونم سالم‌ محسوب میشه یا نه😂

نمیخوره اصلا هیییییچ صبحونه ای دوس نداره فقط نیمرو اونم داغ داغ تو خونه میخوره .پنکیکم میخوره نمیدون ...

آره پنكیك خوبه و سالم

آنچه درست است را انجام دهیم...نه آنچه اكثریت باور دارند...
چرا مدرسه رفتن انقد سخت شده آخه🤯

از صبح کلییییی وقت اضافه داشتم ولی متاسفانه نوتیف برنامه شاد نمیدونم چرا برام نمیاد .الان یهو برنامه رو باز کردم گفتم ببینم تکلیف اضافه نکرده باشن که دیدم فردا مدرسه ی پسرم مراسم دارن الان خیلییی سرم درد میکنه دخترمو گذاشتم رو پام دارم میخوابونم سیصد بار بیدار شده حالا چجوری بلندشم درست کنم موندم

نمیخوره اصلا هیییییچ صبحونه ای دوس نداره فقط نیمرو اونم داغ داغ تو خونه میخوره .پنکیکم میخوره نمیدون ...

تو گروه دخترم نوشتن جشنواره غذا دوروز پیش بود گفتن حتما حتما غذاهای سالم بچه ها بیارن منم کتلت درست کردم و شکل جغد و جوجه در اوردم دوتا بشقاب روش سلفون کشیدم بعد ک تو پیج عکسای غذاهارو گذاشتن فکم برید 😂همه رفته بودن فینگر فود و چیزای عجق و وجق برا بچه ها برده بودن مهد بعدم میگن غذای سالم 🤦🤦🤦

چرا مدرسه رفتن انقد سخت شده آخه🤯

دقیقا اونروز داشتم به همین فکر میکردم چقد بجای اموزش درگیر این چیزا شدن 

اون روز میگفتن روز جهانی کودکه 

روز جهانی دختره

روز جهانی غذای سالمه 

روزه جهانی پلیسه 

ول کنین بابا هر روز ی ادا و مسخره بازی دارن 

زمان ما فقط ی روز معلم مهم بود با دهه فجر 😅

دقیقا اونروز داشتم به همین فکر میکردم چقد بجای اموزش درگیر این چیزا شدن اون روز میگفتن روز جهانی کود ...

نهایت یه روزنامه دیواری درست می‌کردیم

اونم خودمون تنهایی😂

تازه دیکته رو هم خودمون از حفظ می نوشتیم😂😂

تو باغ زندگی فقط یه تک‌گله اونم من

2810