2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ساعت هفت و نیم میخوانش خواهر من 🤦🏼‍♀️مگه نمک باعث نمیشه نپزه؟؟

نه اتفاقا باید به عدس یکم نمک بزنی که پوستش ازش جدا نشه

عدس خودش نپز بوده 

کشاورز برای اینکه زود محصولش رو بده بازار زود برداشت می‌کنه و نارس میمونن و نمیپزن 

اسی بیشتر مغازه ها الان بازن نمیتونی بری با ماشین تو شهر دور بزنی شاید گیرت بیادنه من نمک میریزم میپ ...

وای داغ دلم تازه شد ی جایی هستیم ک دور از مغازه هاس قبلا ماشین داشتم میرفتم خرید الان ماشین ندارم 🥺

من همیشه حبوباتو با نمک میپزم له میشه

من اصلا نمک نمیزنم نیم ساعت آخر پخت نمک میزنم چه تو خورشت باشه چه سوپ یا هر چیزی که حبوبات توش باشه

اگه دیدی جوابتو ندادم بدون نخواستم دیگه هم کلام بشم خودت شعور داشته باش برو... اگه نداری هم بمون هی بگو تا جان به جان آفرین تسلیم کنی  💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 من یه دهه هشتادی قوی ام💪💪 تلاش کردن اولین قانون منه😎😎 دانشجوی حقوقم، دوستی ندارم چون بودنشون باعث پس رفتم میشه، یدونه رفیق فاب دارم که اونم دانشجوی علوم‌ تربیتیه🥲 برای موفق بودنم دعا کنید گوگولیا😍😍
تاحالا عدس اینجوری ندیده بودم هروقت درست میکردم سر یک ساعت له له میشد!!

منم دوسه بار عدس اینجوری گیرم اومد

انقد گذاشتم بپزه اخرشم نپخت

درساحل زندگی قدم میزدم،همه جا دو رد پا دیدم،جای پای من و خدا،به سخت ترین لحظات که رسیدم،فقط یک جای پادیدم،گفتم خدایا درسخت ترین شرایط مرا تنها گذاشتی،ندا امد تورا در سخت ترین شرایط به دوش کشیدم....
ببین الان نپخته نیست ولی له هم نشده مناسب عدسی نیست یکم طعم خامی داره

فهمیدم‌چی میگی

بخاطر جنس عدس 

اونا‌کلا اینجورین هرکار کنی له نمیشه

درساحل زندگی قدم میزدم،همه جا دو رد پا دیدم،جای پای من و خدا،به سخت ترین لحظات که رسیدم،فقط یک جای پادیدم،گفتم خدایا درسخت ترین شرایط مرا تنها گذاشتی،ندا امد تورا در سخت ترین شرایط به دوش کشیدم....

سلام عزیزم 

میشه اگ پیاممو میخونی سریع جوابمو بدی دارم از استرس میمیرم  

من هفته ۴ بارداریم و از قبل بارداری شقاق و هموروئید داشتم 

باید حین دفع زور بزنم 

الان خوندم شما یه جا گفتید بخاطر زور زدن موقع یبوست سقط کردین

از وقتی خوندم بند بند بدنم داره میلرزه 

چیکار کنم دکترم دوشنبه بهم نوبت داده نکنه این بلا سر منم بیاد بخاطر زوری ک میزنم  

سلام عزیزم میشه اگ پیاممو میخونی سریع جوابمو بدی دارم از استرس میمیرم من هفته ۴ بارداریم و از قبل ب ...

سلام جانم سعی کن زیاد زور نزنی ولی نگران نباش من قلبش هم کلا تشکیل نشده بود یا متوقف شده بود که سقط کردم