2777
2789
عنوان

حس ششمی قوییی فوق العاده قویی

| مشاهده متن کامل بحث + 641 بازدید | 109 پست
یعنی دروغ میگه دوسم داره

نمیدونم دقیق

ولی حس کروم توجهش کمه بهتون

اخه فقط کلامی نباید بگه که باید عملم کنه

اگه بنظرتون جفتشو داره پس من اشتباه حس میکنم🌱

همون آسمون معروفم که زدید تعلیقش کردید:)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم دقیقولی حس کروم توجهش کمه بهتوناخه فقط کلامی نباید بگه که باید عملم کنهاگه بنظرتون جفتشو دار ...

سلام وامی که نیاز دارمو و با شرایطی که می خوام موفق می شم بگیرم چقدر طول می کشه ؟؟؟  من سپیده ام.  صلوات فرستادم. لطفاااااا

سلام وامی که نیاز دارمو و با شرایطی که می خوام موفق می شم بگیرم چقدر طول می کشه ؟؟؟ من سپیده ام. ص ...

شما همونی ک گفتم ناراضیه ضامن؟

یا اون نیستی؟

نمیدونم دقیقولی حس کروم توجهش کمه بهتوناخه فقط کلامی نباید بگه که باید عملم کنهاگه بنظرتون جفتشو دار ...

کاش به شعور ادما توهین نکنی خدا نیستی که اینجوری دست بالا گرفتی خودتو ی سوالم از روی حدس و گمان جواب میدی دیگه انقد کلاس گذاشتن نداره والا!!

یا حرفاتون ته میکشه برای چرت گفتن نمیتونین جواب بدین😂😂😂😂🤌🏻

خجالت بکش متاسفم برات مردم و مسخره خودت کردی کمتر خودتو جای خدا بگیر از ماتریکس خارج نشی😂😂😂😂

کاش به شعور ادما توهین نکنی خدا نیستی که اینجوری دست بالا گرفتی خودتو ی سوالم از روی حدس و گمان جواب ...

من هیچ جا نگفتم خدام عزیزم

همیشه ام گفتم حس خطا داره پس با عقلتون پیش برید شما احتمالا تازه منو شناختی نمیدونی ولی اکثرا اینجا میدونن من هیچوقت مغرور نشدم ب چیزی

عذر میخوام که بخاطر جواب ندادن بهت باعث شدم اینطوری خشمتو بروز بدی🥲

بلاخره منم ی ادمم مثل شماها این پستا زیادن نمیرسم همشونو بگم❤️