بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خیلیپارسال چون دانشگاه میرفتم ماهی ۱۴۰۰ به منو مامانم میداد اولین سالی بود که بهمون ماهیانه میدادبعد ...
اگه عمو یا عمه داری بگو غیر مستقیم باهاش حرف بزنن یا بگن فلانی وضعش خوب بود تا زنده بود نه خودش استفاده کرد نه خانوادش حالا که مرد اموالش مونده خودشم لذت نبرد
الان داشتم به همین فکر میکردم و گریه میکردممن حتی کیس خوبم واسه ازدواج ندارم ک ازین زندگی راحت بشمهم ...
غصه نخور به چیزیم فک نکن عزیزم
انشالله قسمتت یه آدم خوب باشه
خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
حق داری ولی برات مهم نباشه اصلا هرجام تونستی از بابات پول بگیر پس انداز کن برای خودت
تا میتونی غصه ی هیچیم نخور
من خودم مجرد بودم از این مشکلات داشتم
انشالله به هرچی دلت میخواد برسی
خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡