2777
2789
عنوان

🌱✨❤️ بیاین لطفا مادر پسره

384 بازدید | 24 پست

بابام حس کرده یکی از فامیل هامون برا پسرش از من خیلی خوشش اومده غیرمستقیم گفتن انگاری 

نمیدوتم!

یا کلا مامانش می‌گفت هه هه من برم کوچه بیام

(اونموقع منو پسرش تنها میموندیم)

یا پدرش به پدرم می‌گفت تو خونه مدام تعریفشو داریم و فلان 

هر روز هم مارو خونه شون دعوت میکنن😐 البته خانومه افسردگی داره و با مامانم صمیمی

من میگم پدرم توهم زده

پسره خیلی تغس و بی نمکه اه

امیدوارم کلا اینطوری نباشه 

فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چند سالته عزیزم

خدایا خودمو به خودت میسپارم🦋آقایون محترم سایت،لطفا در خواست دوستی ندین...🙏🏻میشه برای رسیدن به اونی که میخوام یه صلوات بفرستی؟(هروقت فرستادی بگو منم برات بفرستم♡)❤ یاربّ تنها نظرت باشد پایان رنج هایم|❥

و پسره چند سالشه

خدایا خودمو به خودت میسپارم🦋آقایون محترم سایت،لطفا در خواست دوستی ندین...🙏🏻میشه برای رسیدن به اونی که میخوام یه صلوات بفرستی؟(هروقت فرستادی بگو منم برات بفرستم♡)❤ یاربّ تنها نظرت باشد پایان رنج هایم|❥

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ناموسا من خسته شدم خودت خسته نشدی؟بس کن انقد ذوقتو تو چش و چال ما نکن سرویس شدیم فهمیدم دلت پیش پسر ...

تاپیک زدن من چه ربطی به بقیه داره شما بیکاری هی چک میکنی بهار جان 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تاپیک زدن من چه ربطی به بقیه داره شما بیکاری هی چک میکنی بهار جان

شما انقد درگیری و فکرت پیش عشقته حتی زحمت نمیدی امضامو بخونی

تاپیک زدی که نظر بدن بقیه !بیکارم نیستم ولی دلم برا خودت میسوزه که عین آدم ندیده رفتار میکنی ولی تو سن تو عادیه ۱۵.۱۶سال چیزی نیست …ولی ذوقتو درک نمیکنم!!!

شما انقد درگیری و فکرت پیش عشقته حتی زحمت نمیدی امضامو بخونی تاپیک زدی که نظر بدن بقیه !بیکارم نیست ...

شما خودتم ۱۸ /۱۹ سالته مثلا خیلی عاقلی الان؟

خیر 

الان تو بهاری

چون با اکانت دیگت هم همینو گذاشته بودی

شما دلت به حال من نسوزه من راضیم

تو لطف کن به دوسپسر بقیه چشم نداشته باش

(طبق گفته یکی از دوستای نزدیکت)

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شما خودتم ۱۸ /۱۹ سالته مثلا خیلی عاقلی الان؟خیر الان تو بهاریچون با اکانت دیگت هم همینو گذاشته بودیش ...

چقد گناه داری که توهم زدی خیلی دوست داری جای بهار باشی؟انقد پیگیرشی؟🤣🤣🤣🤣

سنمم اشتباهه برو دیروز بیا 

من برای ی جوجه دلیل نمیارم که کی هستم و چی هستم خیلی گناه داری

ببین کل سایتو ساییدی که خودتم قبولش داری

پشت آدم راحت چرت میگین 🤣🤣🤣🤌🏻

بفرما با پسر تنهاتون میزارم‌راحت باشین!!

چقد گناه داری که توهم زدی خیلی دوست داری جای بهار باشی؟انقد پیگیرشی؟🤣🤣🤣🤣سنمم اشتباهه برو دیروز ب ...

خیلی طولانیه متنت 

ولی اوکی اصلا تو راست میگی اصلا تو خفن تمام شد ؟

تحفه ای نیس که بخوام جای ایشون باشم

شما حالا بزار ۲۰ سالت بشه بعد

اگرم بهار نیستی‌ تو اونقدر برا رلت کم گذاشتی برا همون هی ازت‌دور میش حقم داره

این پسره که من تاپیک زدم هم تورو میخره می‌فروشه هم رلتو عسیسم نگران نباش 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خیلی طولانیه متنت ولی اوکی اصلا تو راست میگی اصلا تو خفن تمام شد ؟تحفه ای نیس که بخوام جای ایشون باش ...

ببین جوجه دو هزاری حیف کاربری خودم نیست وگرنه جوری اون زبونت که زر زر مفت میکنه رو از حلقومت میکشیدم بیرون بفهمی کی طرف مقابلته من از کاربرای ساده سایت نیستم که زیادی ازت گول خوردن اوکیه برات؟پا رو دمم نزار اون پاتو قطع میکنم ☺️

من مگه مث تو گشنه ام منتظر باشم پسر پولدار نگاه ام کنه؟پولش برا توعه مگه بدبخت؟🤣🤣🤣🤣

پسر که سهله و من پسری تو زندگیم ندارم اگرم ی درصد داشته باشم قرار نیست به مجازی و مخصوصا به تو بی ادب جواب پس بدم منی که کل زندگیم تو پر قو بودم و با این سن میتونم تو رو و هفت پشتت و بخرم نیازی ندارم پول پسر غریبه رو به رخ بقیه بکشم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 حالا ایشالله با هزار التماس بیاد ی دو کلمه لاعقل باهات حرف بزنه کچل شدن ما از دست  تو ی سودی برات داشته باشه بیچاره🤌🏻 برو تاپیکتو بزن ناموسا حوصله بچه ادب کردن ندارم ✅

شما خودتم ۱۸ /۱۹ سالته مثلا خیلی عاقلی الان؟خیر الان تو بهاریچون با اکانت دیگت هم همینو گذاشته بودیش ...

کدوم بی خانواده ای همچین کصشری رو گفته من همچین دوستی دوستی ندارم معلوم نیس از کجا سوخته حرومزاده
بدبخت من مث تو نیستم پونصد تا تاپیک زدی خیالبافی میکنی چشمت دنبال اینو اونه
انقد شخصیت چیپی داری از خیلی چیزا خبر دارم که بگم روت نمیشه بیای سایت...😂
به همه تهمت میزنی بعد ادعای مسلمونیت هم میشه.. میخواستن ازت شکایت کنن برا اونی که تاپیک زدی و تهمت زدی در جریان باش😂

ت‍‌و ش‍‌دی ق‍‌ش‍‌ن‍‌گ ت‍‌رین ح‍‌سِ ق‍‌ل‍‌ب‍‌م♥️ ‌️

2810