2777
2789

دانشگاه قم قبول شدم پوشش اینا حتما باید چادر باشه؟خیلی گیر میدن؟اوضاع چطوره اصن؟میتونم هودی شلوار بپوشم؟هودی خیلی گشاد اهل آرایش اینا اصلا نیستن شبیه پسرا لباس بپوشم ولی آزاد بدنمم برجستگی زیادی نداره 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ی سفر رفتم حقیقتا جای من اونجا نبود فضاش بستس همه سعی میکنن ارشاد کنن با اینکه لباسم کاملا معمولی بود 

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.
حرم اینا و اون دور اطراف نه ها اونجا بخدا نزدیک نمیشم فقط داخل شهری خریدی چیزی

نه بابا تو شهر که همه عادین و خیلیا بدون چادرن

دانشگاهشو فکر کنم باید چادر داشته باشی بازم نمی دونم

💜
خیر چادر نمی‌خوان خواهرم اونجا درس خونده و گیر نمیدن اصلا

اخ قربونت برم که از استرس یکم نجاتم دادی من اصلا قرطی اینا نیستم فقط ی هودی گشاد و شلوار بگ اصلا کاری هم به کسی ندارم. سرم تو درسمه فقط همش استرس گشت ارشاد و آخوند و دعوا و اینا دارم 

بابا نترسا چادری ها خیلی کمن دیگه قم اون قم سابق نیس چیزایی تو قم میبینی که تهران قفله

وای چه خوب شد گفتییییی من فقط خیلی گیر ندن بلند بپوش موهات تو باشه چادرت کو خوبه وگرنه بگم لباس جیغ و فلان میخوام بپوشم نیست اصن فقط میخوام راحت باشم و لباس پسرونه حالت و آروم برم بیام نه کاری به کسی دارم نه کسی بهم گیر بده یا اذیت کنه

اخ قربونت برم که از استرس یکم نجاتم دادی من اصلا قرطی اینا نیستم فقط ی هودی گشاد و شلوار بگ اصلا کار ...

من قمی هستم 

😂😂

نترس 

بیایی قم ، میری شهر خودت سجده شکر میکنی 

چون بی حجابی غوغا میکنه قم

قم به تهران سور میزنه😂

2810