2777
2789

فقط تست این معجزه رو می‌کنه نه دیوی دی

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

عزمزمه من مطالب یادم رفته خودم ریاضیم قویه یه دی وی دی ببینم مطالب دوباره برام تداعی بشه ..‌ خودم میدونم درصد بالا یعنی تعداد تست بالا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلاممم 

کمکم میکنی برای کنکور تجربی اگر تجربی بودی؟

بنظرت چطوری میشه  رتبه ۳۵ هزارو بکنم ۵ هزار

با خوندن مداوم اوکیه؟ 

حس میکنم کار خاصی لازمه

فکر کنم یجا دیدم پزشکی اوردی اشتباه میکنم؟

سلاممم کمکم میکنی برای کنکور تجربی اگر تجربی بودی؟بنظرت چطوری میشه رتبه ۳۵ هزارو بکنم ۵ هزاربا خوند ...

نه عزیزم من سال ۹۷ با وجود بارداری اتاق عمل آوردم که قبول نشدم حالا دنبال پزشکی ام با دوتا بچه شش ساله و چهار ماهه

نه عزیزم من سال ۹۷ با وجود بارداری اتاق عمل آوردم که قبول نشدم حالا دنبال پزشکی ام با دوتا بچه شش سا ...

ببخشید اشتباه تایپی شد منظورم این بود اتاق عمل آوردم ولی نرفتم 

سلاممم کمکم میکنی برای کنکور تجربی اگر تجربی بودی؟بنظرت چطوری میشه رتبه ۳۵ هزارو بکنم ۵ هزاربا خوند ...

میشه بهترین دی وی دی ریاضی رو برای درصد ۹۰ یا صد بگی اگه بلدی 

سلام اول از همه یه هدف برای خودت انتخاب کن که محرک باشه برات و انگیزه کافی رو بده بهت وپیوسته و مستمر باید درس بخونی از ساعت مطالعه کن شروع کن و برسون به ساعت مطالعه بالا اینو مطمین باش هرروز چهار ساعت خوندنت بهتر از اینه که روزی ده ساعت بخونی دوروز اصلا نخونی ،تعداد تستتو زیاد بکن از تست زنی نترس و اگه غلط زدی یا بلد نبودی بیفت روش تا جوابشو پیدا کنی دست برندار همه اولش ضعیفن و رفته رفته مهارت پیدا میکنن ،حتما رو درسای عمومی هم وقت بذار حتمااااا،و اینو بدون تو و من و همه ادمیم گاهی اوقات خسته میشیم گاهی اوقات دلمون میگیره می‌بریم عادیع ما ربات نیستیم پیوسته کار کنیم و خسته نشیم گاها کتابو بزار کنار و برو به تفریحت برس اصلا یه روز دورورز نرو سراغ درس و بعدش با انگیزه بیا شروع کن

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
عزیزم ریاضی رو با معین کرمی پیش برو که عالیه کلاس انلاین میزاره

سلامیان .. آریان حیدری  اینا چطورن ؟ من ریاضی خوبه میخوام یکی باشه که سطح کلاسش بالا باشه برا درصد ۹۰ اینا

سلامیان .. آریان حیدری اینا چطورن ؟ من ریاضی خوبه میخوام یکی باشه که سطح کلاسش بالا باشه برا درصد ۹ ...

اریان حیدری رو اصلا نپسندیدم

من ارتباط نگرفتم باهاش

هی میخواا روش دور زدن و فلان بیثار بگه

اما کرمی ادمیزادی درس میده

به درد همه هم میخوره از ضعیف تا قوی و خفن 

میشه بهترین دی وی دی ریاضی رو برای درصد ۹۰ یا صد بگی اگه بلدی

این درصد الان با توجه به وضعیت ریاضیات کنکورتقریبا غیر ممکنه بالای پنجاه یه درصد عالی هستش 

ممنونم ازت ❤❤منابعتو میگی؟ازمون چی بنظرت خوبه

فیزیک میکرو

زیست ایکیو

ریاضی نشر الگو جامع 

شیمی خیلی سبز تک پایه برای درسنامه هم پاسخ نامه ایکیو رو خوندم

ازمون هر کدومو میخای بری برو ولی به نظر من قلمچی رو نرو چون خیلی سوالای سلیقه ای و سخت الکی داره و هیچکدوم تو کنکور نمیان سعی کن جمع بندی رو بترکونی

2810