2777
2789
عنوان

پارتنر داشتن

83 بازدید | 10 پست

دوستان بنظرتون اشتباهه که ادم دوست پسر داشته باشه؟

و اینکه خب حالا ادم رل زدنی ممکنه به دوستاش بگه ک اره من با فلانی اوکی شدم و اینا

بنظرتون این کار اشتباهیه ک ادم ب دوستاش بگه رل زدنشو؟

چون من با بعضی دوستام ارتباطم کات شده و اونا هم میدونستن داشتن پارتنرم و ایناا

شهر ما کوچیکه و ممکنه تو یه دانشگاه باشیم باهم

خواستم نظر شمارو هم بدونم ک این استرس بیجاس؟

اگ خانواده سختگیری داری استرست بیجا نیست

اما اگ برات مهم نیس بقیه بفهمن ک نه چرا باید استرس داشته باشی

کار اشتباهیم نیس دیگ هر ادمی دلش میخواد بایکی صحبت کنه فقط باید حواستو جمع کنی ک ادم درستیو انتخاب کنی برای رابطت

و اینک به هرکسی نگو مثلا اگر میدونی دوستت حسوده.. چش چرونه بهش نگو به کسی بگو ک میدونی ادم درستیه

من الان متاهلم

ولی اگه برگردم عقب با هیچ پسری وارد رابطه نمیشم  (برای راحتی و داشتن اعصابی اروم) 

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
نمی‌دونم کدوم شهری ولی تو شهر ما اینی که گفتی اصلا مورد نداره با اینکه خانواده خیلییی سنتی داشتم ولی ...

یکی از شهر های آذربایجان شرقی هستم

میدونی

اره اینجا هم موردی نداره ولی من نمیدونممم چرا اینقدر حساس شدم تازگیا سر این موضوع

یکی از شهر های آذربایجان شرقی هستممیدونیاره اینجا هم موردی نداره ولی من نمیدونممم چرا اینقدر حساس شد ...

شهرستان اهری شنخاتم

اگر مدت کمی میام در حال خوندن کتاب ها هستم .. در حال رشد هستم "روح " ام را بازسازی میکنم "جسمم را اماده میکنم تا زخم هایی که بهم وارد شده را ابیاری بدم .. در حال رفتن هستم..