2777
2789
عنوان

سرماخوردگی نوزاد

81 بازدید | 12 پست

سلام خانم ها

دختر من نزدیک سه ماهشه دوهفته پیش سرماخورده بود حسابی گلوش خلط داشت سرفه داشت بالا میاورد خلط داشت صداش گرفته بود بی حال بود چشماش دورش قرمز شده بود ترشح زرد و چسبنده داشت و تب داشت بردمش دکتر گفت ویروسه سرماخورده شربت آزیتروماسین ۱۰۰ و قطره استامینوفن و اسپری بینی داد و قطره سرماخوردگی داد دو الی سه روزی بود خوب شده بود الان مجدد دوباره گلوش چرک داره و سرفه میکنه و بالا آورده و تب کرده یعنی هنوز خوب نشده بود ؟

آخه خوب شده بود میشه نوزاد دوبار پشت سر هم سرما بخوره ؟

بعد ی سوال با مادر و پدر شوهرم تو ی خونه میشینیم ما طبقه بالاییم پدر شوهرم خیلی سیگار میکشه هم تو بارداری هم الان که سه ماهه بچه دنبا اومده از بوی سیگارش آدم خفه میشه میشه به خاطر بو و دود سیگار مجدد مریض شده باشه؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دختر خواهر من تا دنیا اومد بچه مریض شد بلافاصله بستری شد چندین بار تشنج هم کرد 

خوب شد اکسیژن هم وصلش بود 

دوباره باز‌ چن ماه‌بعذش ب بدترین شکل مریض شدیم همه‌

خود من یک ماه طول کشید خوب بشم 

اون بچه چقد عذاب کشید باز‌دو ماه بستری شد اکسیژن وصلش بود 

ولی خدارو شکر خوب شد حالش 

مداظیش باش نزار هر کسی بوسش کنه و نزدیکش بشهذ

شاید آلرژی داره ولی اگه تب دداره نشانه ویروس هم می‌تونه لباسم بچه های منم الان ده روزه سرفه و خلط د ...

نمیدونم آخه دخترم ۳۵ هفته دنیا اومد یعنی زود دنیا اومد۶ روز بیمارستان بود ۴ روز تو nicu و ۲ روز تو بخش بود 

از سیگار که نیست ، رفلاکس چی نداره؟؟تب داره استامینوفن بده ، قطره دبی سالین بزن دماغش باز شه

چرا نفخ و رفلاکس داره گاهی حالت شیر دلمه شده بالا میاره دکتر براش قطره دایمیتیکون داده بهش میدم

نمیدونم آخه دخترم ۳۵ هفته دنیا اومد یعنی زود دنیا اومد۶ روز بیمارستان بود ۴ روز تو nicu و ۲ روز تو ب ...

من خودم ۷ ماهه بدنیا اومدم خدارو شکر سیستم ایمنی قوی دارم 

باید بیشتر مواظب باشی سعی کن کسی خیلی نزدیکش نیاد یا ماسک بزنه

باز هم ببرش پیش ی دکتر خوب

من خودم ۷ ماهه بدنیا اومدم خدارو شکر سیستم ایمنی قوی دارم باید بیشتر مواظب باشی سعی کن کسی خیلی نزدی ...

اره مواظبشم الان من میخوام ببرمش دکتر ولی شوهرم گفت میریم اونجا بیمارستانه مریض زیاده بچه بدتر مریض میشه رفته دوباره شربت ازیترو ماسین ۱۰۰ گرفته گفته بهش بدم یک ساعت پیش کلی سرفه کرد قرمز شد دور از جون نزدیک بود خفه بشه ی قیافه ای شد داشت قلبم وامیستاد براش گریه کردم کلی بالا اورد حسابی بیحال شد ساعت ۹ شربت ازیتروماسین ۱۰۰ رو بهش دادم بی حال بود خوابیده 

اره مواظبشم الان من میخوام ببرمش دکتر ولی شوهرم گفت میریم اونجا بیمارستانه مریض زیاده بچه بدتر مریض ...

خانومی حال نوزادتون چطوره؟

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷