2777
2789

اگه سنش بالا هست و دور هم جمع کیشید خوب باید شماها و پسراش کارا رو بکنید طبیعتا .. اما اندفعه اگه گفت بفرستم دنبالت بگو بجاش بفرستین از رستوران براتون غذا بیارن😂😂😂فک کرده دور اززجون کلفت اورده

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬
استاتر با تجربه ۱۴ سال زندگی مشترک دارم میگم هوادار اول شوهرت باید باشه دوم وقتی خودت با پدر مادر هم ...

خبب

کاربری دستِ دو رفیقِ جون جونی 👯‍♀️❤🧸  رفاقت با خدا خیلی قشنگه، رهات نمیکنه حتی اگه ازت بیمعرفتی ببینه! 🥲🕋🕊

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم یک نصیحت خواهرانه سعی کن اول ازدواج و اول رابطه که شناخت ها کمه دعوا و دلخوری درست نکنی خیلی و ...

موافقم 

کاربری دستِ دو رفیقِ جون جونی 👯‍♀️❤🧸  رفاقت با خدا خیلی قشنگه، رهات نمیکنه حتی اگه ازت بیمعرفتی ببینه! 🥲🕋🕊
یه لبخند خوشگل میزدی با مهربونی میگفتی مامان جون دخترهات که نزدیکن جاری هم هست بگو بیان کمک کنن شما ...

خاک تو سر احمقش کنن 

من فقط لبخند زدم و هیجی نگفتم

استاتر با تجربه ۱۴ سال زندگی مشترک دارم میگم هوادار اول شوهرت باید باشه دوم وقتی خودت با پدر مادر هم ...

طوری لباس بپوش که انگار تو یه مهمونی رسمی هستی 

یعنی لباس خونگی و راحتی نپوش 

تحت هیچ شرایطی بدون اجازه در کمد و کشو و یخچال و اتاق خوابو باز نکن اصلا تو آشپزخونه نرووووووو بجز زمانیکه برای کمک میری 

بدووووووونننننن دعووووووووت اصلا نروووووو

خودت خودتوووووووو دعوت نکن اصلااااااا سرزده نرووووو

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.
خاک تو سر احمقش کنن من فقط لبخند زدم و هیجی نگفتم

اینکه خوبه مادر شوهر سابق من 

شب پا گشام،موقع ظرف شستن،زن عموی شوهرم گفت شما عروسی امشب دست ب سیاه سفید نزن 

مادر شوهرم گفت: فقط امشب چون پاگشاته میتونی بشینی, ولی ببعد باید کمک کنی