2777
2789

سلام 

برای طلاقم وکیل گرفتم 

برای رفع نقص ها و هزینه دادرسی و این چیزا باید پول بدی 

مبالغ بالا همیشه میگفت خودت بده مثل پنج میلیون یا دو سه میلیون ک منطقی هم بود چرا باید از جیب بده 

ولی امروز یه فایل فرستاد برام ک بپرداز گفتم یا خدا از کجا پول بیارم ک دیدم نوشته 150 تومن 😑😑😑

درسته این پولو اون نباید بپردازه ولی من توی این یک سال پنجاه میلیون ب این یارو دادم

یکم تعجب کردم چرا برای صد و پنجاه تومن پیام داده

یکم احساس بد بهم دست داد

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مثل این میمونه که بگی من از سوپر سر کوچمون از اول سال ۴۰ میلیون خرید کردم پس این دفعه برم رایگان بردارم چیزی 

اونم کارشه دیگه اگه قرار باشه ۱۰۰ تومن ۱۵۰ تومن برا همه از جیب حودش بده تهش کلی میشه 

وکیلا اکثرا که نه کلااا پول براشون خیلییی مهمه البته شغلشونه و خب اگ قرار باشه برای هر موکلی ۱۵۰ تومن اینا از جیب بدن خودش کلی پول میشه 

ولی خب در کل اکثر وکیلا ب شدددت حرام خور شدن ب جز پولی ک حقشونه پولای دیگم میگیرن و هیچ سرویسی در قبالش نمیدن

مثل این میمونه که بگی من از سوپر سر کوچمون از اول سال ۴۰ میلیون خرید کردم پس این دفعه برم رایگان برد ...

حرف شما منطقیه  ولی احساس کردم اینو دیگه باید خودش میپرداخت

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫
وکیلا اکثرا که نه کلااا پول براشون خیلییی مهمه البته شغلشونه و خب اگ قرار باشه برای هر موکلی ۱۵۰ توم ...

موافقم من چند روز پیش داشتم به همسرم می‌گفت هیچ وقت از دوست وکیلت پول قرض نگیر و نیار تو اموالمون پولش اشکال داره

2810