2777
2789
عنوان

پرستاری قبول شدم شوهرم میگه نری

1494 بازدید | 81 پست

از اول گف سالن زیبایی بازکن 

من هی بهونه پشت بهونه که واستا امسال کنکور بدم ببینم میارم یا نه ، دوسال پشت بودم 

رتبه ها ک اومد گفت من حوصله غرغر ندارم بیا هرچی میخای بزن ، تو نمیاری هیچی چون از تو بالاتر خیلی هست 

خلاصه از پزشکی گرفته تا بهداشت زد برام شهره نزدیک ، حالا نتایج اومد پ ستاری قبول شدم 

حالا میبینم ناراحته میگه من ارزوم بود تو سالن داشته باشی هم درامدش بالاتره هم زنونس 

خلاصه داره بهونه میاره ، منم حق دارم چجوری واسه سالنی که هنوز هیچ چیزس مشخص نیس پرستاریو ول کنم میگه خیالت راحت من میزنم برات 

ازونور ب خانوادم گفتم قبول شدم الان ب اونا چی بگم 

، شما باشین چیکار میکنید اینم بگم پرستاری برم نمیشن انضراف بدم هزینش بالاس برای انصراف از طرفیم شوهرم ناراحته

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همسرت تحصیلاتش چیه؟ 

شاید ترس داره از اینکه تو بالاتر بری ازش و اقتدارش خرد بشه. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

آخی :)

دبیر ادبیات آینده هستم 😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 برای کنکورم یه صلوات مهمونم نمیکنی؟!♥️🫂 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱

بخاطر هیچکسو هیچ چیز هدف و خواسته های خودتو ول نکن همین 🩵

ازمنبهشما نصيحتقوي بودنرو ياد بگيريد   براي تمام روزايي كهقراره تنتون بلرزه ازادمايي  كهقلبتون روميلرزونن 💔🙂

به درک که ناراحته

شوهرت ازپرواز کردنت میترسه

داره بالتو میچینه

تو هم داری کمکش میکنی

برو و بخون وپرستار شو به خرف شوهرت هم گوش نکن

شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻
2810