2777
2789
عنوان

یادگیری بچه اول دبستانی

| مشاهده متن کامل بحث + 124 بازدید | 19 پست
دوتا خط مینویسه بعد میام میبینم همرو اشتباه نوشته ... پاک ک میکنم بغض میکنه

خب شما باید تا راه افتادن کامل پیشش بشینین و راهنماییش کنید بعضی وقتا دستش بگیرید یا خودتون روش صحیح نوشتن را مرحله به مرحله براش انجام بدید  وقتی چیزی را پاک کردین بهش بگو رو قسمتی که پاک کردی ننویس برو یه خورده جلوتر 

اینکه میگی نمیدونه پشت در چیه احتمالا قبلا بهش هیچ کاری نگفتی انجام بده بچه هم یاد نگرفته با یکی دو بار توضیح دادن یاد نمیگیره باید از دو سه سالگی شروع کنی به بچه یاد دادن  مثلا این وسیله بذار فلان جا یا اون وسیله از فلان جا بیار تا بچه کامل راه بیفته  الانم به کارش بگیرید اینا بیار، اونا بذار  با توضیح دادم یاد نمیگیره   بعضی بچه ها از بس والدین همه کارهاشون انجام میدن بچه تات بار میان 

بچه شما هم فکر کنم کند ذهن نیست  ازون بچه ها هست که هیچ کاری بهش نگفتی الان توقع داری همه چی بدونه 

گفتن خوبه ...اما معلم مهدش گفت اوایل سال میخواستم بهت بگم ارجاع شه اما مدیر اونجا مخالفت کرده بود... ...

شربت امگا مکس زیر نظر دکتر بده خوبه

💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم  (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌)  یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب شما باید تا راه افتادن کامل پیشش بشینین و راهنماییش کنید بعضی وقتا دستش بگیرید یا خودتون روش صحیح ...

آره هیچکاری بهش نگفتم اگرم میگفتم نمیتونست انجام بده

آره هیچکاری بهش نگفتم اگرم میگفتم نمیتونست انجام بده

شما چون نمیتونسته دیگه بهش نگفتی ببخشید اشتباه شما همینجا بوده باید اینقدر بهش میگفتی تا بچه یاد بگیره 

حالا طوری نیست از الان شروع کن روزی چند تا کار بهش بگو انجام بده و درسهاش زیاد تکرار کن بدون خشونت ولی کاملا جدی که بچه به مسخره بازی نگیره درس خوندنش را

موفق باشی