2777
2789
عنوان

تروخدا بیاین باهام حرف بزنید چرا من ب هیچکدوم از کارام نمیرسن خدایا

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 34 پست
مواد چی میذارین فریز میشه راهنمایی کنید دقیقا طی هفته چیا میپزید نظرتون با ماشین ظرفشویی چیه

سبزی خورد شده آماده کوکو.خورشتی .آشی 

لوبیا چیتی پخته 

گل کلم و هویج پخته 

لوبیاسبز خوردشده 

زیاد پز نده عزیزم اینجا همه از فرط بیچارگی عضون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مواد چی میذارین فریز میشه راهنمایی کنید دقیقا طی هفته چیا میپزید نظرتون با ماشین ظرفشویی چیه

حتما حتما هفته ای دو نوبت سرویس رو بشور گردگیری کن تل انبار نشه

روی فرشات روفرشی بکش اشغال ریخت ببر تکون بده بنداز

زمانی ک میخوای جاروبرقی کنی چهارطرف فرشاتو بتکون وسط اشغالا جم شه تو وقتت صرفه جویی میشه

2805
ارام پز یا زودپز نمیدونم خوبه یانع نمیدونم چیا داخلش میپزن خیلی دودلم ولی خیلی دنبال راحتتر شدن کارا ...

شما یا برای شام غذای دو وقته بزار که برای فردا ناهار هم بمونه یا غذاهای ساده و راحت مثل ناگت و همبرگر و کوکو و .... درست کن حتی می تونی مواد کتلت را صبح آماده کنی و بزاری توی ظرف دربسته توی یخچال و ظهر که اومدی فقط سرخ کن 

زود پز و آرام پز هر کدام کارایی خودشون را دارند . در مورد آرام پز مثلا مواد خورشت قیمه را می ریزی داخلش و طبق برنامه ای که می خواهی تنظیم می کنی روی ۸ ساعت تا بپزه اما زودپز نیم ساعت تا یک ساعت خورشت را آماده می کنه توی اینترنت ببین کارایی هر کدوم معلومه . در مورد ماشین ظرفشویی واقعا ظرف شستن یک خانواده دو نفره زیاد وقت گیر نیست و نهایتا نیم ساعت توی شبانه روز وقت آدم را می گیره فکر نکنم با خرید ظرفشویی خیلی وقت اضافه بیاری   اما شما وقت زیاد داری می تونی بعد از ظهر کارهات را انجام بدی بهتره برنامه ریزی کنی 

اره عزیزم تازه لباسشوییمم فروختم برا خرید خونه لباسم با دست میشورم

عزیزم شما خیلی کدبانویی 

خدا نگهتون داره برا خانوادتون 

کاش منم بتونم برنامه ریزی دقیق تری داشته باشم من بعد برا زندیگم 

شما یا برای شام غذای دو وقته بزار که برای فردا ناهار هم بمونه یا غذاهای ساده و راحت مثل ناگت و همبرگ ...

عزیزم مثلا میخوام قیمه بپزم تو ارام پز یا زودپز 

فقط موادشم بریزم و اب بریزم و ساعتشو تنظیم کنم؟؟؟؟ غذا خوشمزه میشه؟؟ دیگه تفت دادن و فلان نمیخواد؟؟ 

یا مثلا خورشت های دیگه 

نظرتون با ماشین ظرفشویی چیه تجربه ای دارید؟؟؟ آره خب ببین مثلا ساعت ۲ یا۱ ونیم ظهر میرسیم خونه دوتام ...

خیلی زمان داری

اگه خورشته، همون موقع بار بزار استراحت کن ،اون خودش میپزه

اگه گوشت و خورشت بیدون گذاشتنیه بزار زود اب شه 

مثلا لوبیا پلو ،عدس پلو، باقالی پلو، اینا ک گوشت اماده و آب شده باشه، سریع میپزه

کوکو سبزی و غذاهای راحتم ک سه سوته ست

ماشین ظرفشویی هم من ۲۴ نفره خریدم

اشتباه کردم

طرف ۳نفر رو باید چند وعده جمع کنم تا بشه روشنش کرد🤦🏻‍♀️

اونه ک زیاد روشن نمیکنم

ولی واقعا کمک دسته

شما خریدید تعداد کمش رو بخرید

هم آب رو کم مصرف میکنه هم وقتت صرفه جویی میشه

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁
عزیزم مثلا میخوام قیمه بپزم تو ارام پز یا زودپز فقط موادشم بریزم و اب بریزم و ساعتشو تنظیم کنم؟؟؟؟ غ ...

تمام مواد را که نمیشه یکباره بریزی باید آماده کنی  اون وسیله ها مربوط به زمان پخت هست توی اینترنت ببین مثلا بزن طرز تهیه خورشت قیمه با زودپز . اما من فکر می کنم شما اول کارهای خانه را می کنی و بعد به فکر غذا می افتی . حتما اول فکر غذا باش و حتما لیست هفتگی بنویس و حداقل موادت را آماده کن تا سر در گم نشی .

خیلی زمان داریاگه خورشته، همون موقع بار بزار استراحت کن ،اون خودش میپزهاگه گوشت و خورشت بیدون گذاشتن ...

خورشت و تو زودپز بذارم؟؟ ک اگه خوبه بخرم 

چون واقعاً میگین خودش میپزه ولی خب وقت میبره هرچی ک باشه باید نیم ساعت حداقل تفت بدی و فلان بعد کلی ظرف کثیف کردی گاز و پشت گاز هم کثیف شده تا بیای و تمیزشون کنی باز ب مثلا بعضی کارات نمیرسی 

ولی اگه زودپز مثلا خوبه 

الان از ساعت ۲ ک اومدم و درگیر درگیری و شستن بودم میتونستم همه چی و بریزم تو زودپز( اگه داشتم) و خودش میپخت 

ولی نمیدونم خوبه یا ن ک بخرم 

خورشت و تو زودپز بذارم؟؟ ک اگه خوبه بخرم چون واقعاً میگین خودش میپزه ولی خب وقت میبره هرچی ک باشه با ...

زودپز پارسال ترکید یه طرف بدن دوستم کلا سوخت

نخر نخر

من ازین دستگاه آرام‌پز ها دارم

بیرون رفتنی نمام مواد خورشتمو میریزم توش و روشن میکنم میرم

من مواد مثلا قرمه و قیمه رو تفت نمیدم

گوشت گوسفندی و سبزی خورشتی و لوبیا خیس خورده رو باهم میریزم تو این ارام پز و میدارم رو ۶ ساعت و میرم

قیمه هم همینطور

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁
زودپز پارسال ترکید یه طرف بدن دوستم کلا سوختنخر نخرمن ازین دستگاه آرام‌پز ها دارمبیرون رفتنی نمام مو ...

وای کاش شمارتو داشتم تلفنی راهنمایی میگرفتم ازت درباره دستگاه 

امکانش نیست نه؟ 

[QUOTE=356965200]زودپز پارسال ترکید یه طرف بدن دوستم کلا سوخت نخر نخر من ازین دستگاه آرام‌پز ها دارم بیرون رفتنی ن ...[/QUOTEمواد قورمه سبزی و نمیپزی؟ خوب میشه ؟ 

راهنمایی میخوام درباره دستگاه 

اگه امکانش هست خیلی لطف بزرگی میکنید در حقم بخدا

2810