2777
2789

بچه ها من کارمیکنم شیش ماهه متاهل شدم دلم میخواد خونه م همیشه برق بزنه خونه ی کوچولوییه 

غذا همیشه داشته باشم

وای ولی ب هیچکدوم از کارام نمیرسن وااااااااقعا نمیدونم چرا بخدا 

خیلیارو میبینم ساعت کاریشون مث منه یا بیشتر من ولی چقدر خوب ب همه کاراشون میرسن 

تروووووخدا بم بگید ، کمکم کنید برنامه ی زندگیم منظم تر بشه خیلی اذیتم 

غذاهای نیمه اماده و اینا دوسدارم برنامه داشته باشم ولی نمیدونم چی بنویسم خدایا

شاغلی؟

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

چقدر منیییییی تو 🥲😂

حالا غذا هیچی من دوست دارم کسی دست به کابینت ها و سینک نزنه 😂حتی می‌شینم گریه میکنم هر روز هم دستمال جارو این کاره منه 

چ وقت بہ چیدِمان خدا شك نکن!💚

خونه برق زدن ک در هفته چند ساعت کمک میگیرن از یه خانمی

غذا پختن هم کخ حبوبات همه خیس خورده و آماده

یا حداقل صبح میرن بیرون حبوبات خیس میکنن یا غذا فرداشونو میذارن

خرید هم لیست مینویسین، ماهی دوبار میرن فروشگاه

کاری میمونه مگه ک آنچنان وقت گیر باشه؟

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁

شما هر ماه یک روز بشین و چند تا غذای نیمه آماده درست کن مثل ناگت و همبرگر و فیله مرغ و جوجه طعم دار و بزار فریزر . همیشه حبوبات پخته و سبزی سرخ شده و این جور چیزها را داشته باش . حتما برای غذا لیست بنویس و اگر می تونی یک آرام پز هم بخر تا بتونی صبح زود خورشت را بزاری و برنج را خیس کن تا وقتی بر می گردی غذا تقریبا آماده باشه 

در مورد نظافت زیاد وسواس نداشته باش و سعی کن خونه مرتب باشه اما لازم نیست همیشه همه جا برق بزنه 

خونه برق زدن ک در هفته چند ساعت کمک میگیرن از یه خانمیغذا پختن هم کخ حبوبات همه خیس خورده و آمادهیا ...

نظرتون با ماشین ظرفشویی چیه تجربه ای دارید؟؟؟ 

آره خب ببین مثلا ساعت ۲ یا۱ ونیم ظهر میرسیم خونه دوتامون 

بنظرت کی وقت پخت غذا رو دارم براناهارمون یعنی🥲

شما هر ماه یک روز بشین و چند تا غذای نیمه آماده درست کن مثل ناگت و همبرگر و فیله مرغ و جوجه طعم دار ...

ارام پز یا زودپز نمیدونم خوبه یانع 

نمیدونم چیا داخلش میپزن خیلی دودلم ولی خیلی دنبال راحتتر شدن کارام هستم مثلا ماشین ظرفشویی ولی بم گفتن نخر بدرد نمیخوره ولی همچنان بهش علاقه دارم و نمیدونم چ کنم واقعاً خوبه یانه 

این زودپز هم نمیدونم کارکردش چجوریه و چیا میپزه

چقدر منیییییی تو 🥲😂حالا غذا هیچی من دوست دارم کسی دست به کابینت ها و سینک نزنه 😂حتی می‌شینم گریه ...

عییی خداااا

مخصوصا وقتی مهمون داشتع باشم 

حالا برا شب مهمون دارم ازوقتب ساعت ۱ونیم نمیدونم۲ رسیدم تا الان درحال سابیدن و شستنم الان جاروکردن خونه موند 

یعنی سرویس شدم 

بعد همش فکرم درگیره و اعصابم خرابه ک چرا من برنامخ دقیقی ندارم برا غذا پختنام و کارام 

مواد چی میذارین فریز میشه راهنمایی کنید دقیقا طی هفته چیا میپزید نظرتون با ماشین ظرفشویی چیه

ماشین ک ندارم.بعد کارم دو نوبتیه تا ۱ میام خونه ۵ میرم دوباره 

معمولا واسه چند نوبت مثلا قیمه یا قورمه رو روزای تعطیل میپزم فریز میکنم

برای ابگوشت عدسی اینجور غذاها شب قبل حبوبات میزارم داخل اب هم نفخش بره  هم زودتر بپزه

گردگیری ظرف شستن ایناهم شب انجام میدم 

2810