2777
2789

همینو بگو والله. مدرسه جای این چیزا نیست. کاری نداریم سالمه یا نه. اونو خودتون بدونین. اما بچه های دیگه هم میخان اخه. کاش همه درک داشتن. 

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب بده بخوره چه اشکالی دارهمن برای بچم خودم سوسیس کالباس و همبر درست میکنم خیالم راحته ک سالمه

من بلد نیستم سوسیس و کالباس درست کنم از طرفی ماه آخر بارداریمه و خیلی برام سخته قبلا می‌بود ی کاریش می‌کردم ولی تو خونه ما چندین ساله سوسیس کالباس مصرف نشده اگ خودم درست کنم ک عالیه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات میفرستی برای سلامتی خودم و خانوادم ممنون ؟ اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤

چون یه سری مادرا راحت طلب بی سلیقه و بی فکرن

نمیدونند بچه میره مدرسه باید مغزش کار کنه درس بخونه

نه اینکه آت و آشغال بخوره

🌹بهتر از آنچه از شما گرفته شد، به شما میدهد...سوره انفال آیه۷۰🌹

کار‌ خوبی میکنی

ولی میتونی چندوفت یک بار برگر خونگی بهش بدی گوشت و ادویه‌ست دیگه. با نون‌های کوچولو درست کن و سس خوشمزه

یا سوسیس کالباس رو از جاهایی که میدونی دست‌سازه و برندای خوب سوسیس درصد بالا بگیر. مثلا دو هفته یک بار واسش بذار

واقها هر روز خوب نیست

اره خوندم تاپیکو..تعجب کردم میگفت ۶ماهی یه بار کیک میپزم

بچه های اینا پاستوریزه میشن با هر بادی و میکروبی زرتی مریض میشن

دیگه نه اصلا کیک نخوره

نه کار هرروزش بشه

تعادل بلد نیستن ملت

من نظر خودمو میگم امیدوارم به کسی برنخوره ولی اینایی که میذاری برای آدم بالای سی سال که سلامتی براش در اولویته مناسبه ولی برای بچه جذابیتی نداره. خیلی از چیزایی هم که گفتن واقعا مناسب مدرسه نیست مثلا تخم مرغ آبپز یا کوکو یک ساعت میمونه بوش حال آدمو بهم میزنه؛ خود بچه هیچی؛ کل کلاس باید تحمل کنن.

نمیگم چیزای مضر بذارین کالباسم همینه ولی یه لحظه تصور کنید هفت سالتونه و قراره ظرف غذا رو جلوی دوستاتون باز کنید دوست دارید چی توش باشه؟ حالا همونو سالم بپزید.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
من بلد نیستم سوسیس و کالباس درست کنم از طرفی ماه آخر بارداریمه و خیلی برام سخته قبلا می‌بود ی کاریش ...

سوسیس کالباس که اشغاله ا م بزرگشم نباید بخوره خیلی

ناگت چی؟ دوست داره با این پودر پفکیا و مرغ درست کنی؟

من نظر خودمو میگم امیدوارم به کسی برنخوره ولی اینایی که میذاری برای آدم بالای سی سال که سلامتی براش ...

بعضی مادرا یه غذایی برا بچه میزارن انگار برا یه پیر ۷۰ ،۸۰ساله که قند و چربی و فشارخون و همه چی داره دارن غذا میزارن

انرژی بدن از قند تامین میشه بچه که به انرژی زیاد نیاز داره اگه همه چی براش ممنوع کنیم قند و انرژیش چجوری تامین بشه

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)

من که الان ۲۵ سالمه فوق لیسانسمم گرفتم ولی زمان مدرسه هم مادر بیخیالی نداشتم هم خوراکی های سالم برام میذاشت هم سوسیس کالباس و همبرگر . هیچوقت خوردنشون واسم حسرت نشد!

یعنی چی هی بچه رو محروم کنی دست این و اون ببینه که چی آخرش؟؟ بچتون از اونور بوم میفته این دفعه! مث اون کاربری که میگفت نون و برنج نمیخورم به بچمم نمیدم شیش ماه یه بار کیک درست میکنم و فلان. بسه بابا هرچیزی ام حدی داره 

خدایی من آدمی ام که پنیر دوست ندارم اصلا توی عمرم پنیر میخورم حالم بد میشه خب مادر من همچین چیزی اگه واسم میذاشت نخورده برمیگردوندم.. بچه باید تغذیشو دوس داشته باشه

درخواست دوستی قبول نمیکنم. اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن؛ من نظر شخصی خودمو توی تاپیک استارتر میگم برامم مهم نیست که نظر مخالف نظر من چیه ؛ وقت و حوصله ی جر و بحث هم ندارم.
ساندویچ تخم مرغ آب پز هم خوشمزه و سالمه

اره تخم آبپز امروز یه دونه بستم براش 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات میفرستی برای سلامتی خودم و خانوادم ممنون ؟ اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤

برا کالباس خونگی تو نت سرچ کنی دستورش هست خیلی آسونه . ولی حالا مختصرش اینه یه مرغ رو کامل چرخ کن نمک هر ادویه ای که خواستی بزن آرد نشاسته ذرت سفیده ی تخم مرغ روغن زیتون شیر خشک قنادی همه رو میکس کن بریز تو لیوان چند دور سلفون بکش یا تو مشبا های مخصوص خودش بریز یه قابلمه آب کن لیوانا یا مشمبا رو بزار توش بپزه

2810