2777
2789
عنوان

نوزده سالمه لابیا پلاستی میخوام انجام بدم کسی تجربه داره

| مشاهده متن کامل بحث + 3862 بازدید | 113 پست
خیلیا عمل کردن راضین خیلیام نه چون بستگی ب پزشکت داره ک کارشو بلد باشه من دختر داییم با اینکه پیش پز ...

نه اخه بحث حسادت نیست بحث اینه که چرا زنا انقدر کم اعتماد بنفسن؟ چرا مردا خودشونو درگیر این زحمتا نمیکنن؟ 

شما انجام دادی خودت؟

اره باور کن اصلا لذت جنسی و از بین نمیبره فوقش ی هفته سختته بدش تمام

با آنکِه دِلش بستِه بِه دِل‌‌هایِ دِگر بود ؛ دیوانِه دِلم باز گِرِفتار دِلش بود🌿🖤-️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا شوهرا فقط به ممه دقت میکنن نه لابیا

هدف امسالم. 100تا کتاب بخونم، اپیزودهای رخ و مورخ وشاهنامه و کلیله دمنه رو همش رو گوش کنم. لک های صورتم پاک کنم، دندونم رو ارتودنسی کنم. و روکش کنم. شیمکم رو آب کنم، شونه هام رو قوی کنم. 

من یکی رو میشناسم خانومه ۴۰ سالشه ۵ تا بچه داره هم زایمان طبیعی رو تجربه کرده هم سزارین ..موقع کرونا هم کرونا گرفته بود و حالش به شدت بد شده بود و رفته بود کما که بعد از چند وقت خوب شد .. پارسال عمل لابیا انجام داده بود میگفت دردش اینقدر وحشتناکه که حد نداره میگفت زایمان سزارین و طبیعی و اینکه توی کما بوده و کرونا داشته در برابر درد عمل لابیا هیچی نبودن .. تا دو ماه هم استراحت میکرد تا خوب بشه .ولی بعدش خیلی راضی بود از ظاهر واژنش . میگفت شکل و تنگی واژنش مثل یه دختر ۸ ۹ ساله شده

خیلیا عمل کردن راضین خیلیام نه چون بستگی ب پزشکت داره ک کارشو بلد باشه من دختر داییم با اینکه پیش پز ...

از كجا ميدوني نميتونيم عمل كنيم؟😂چقد كوته فكر هستي

ديگه ٥ ميليونو همه دارن كه مثل دختر دايي شما گند بزنن به بدنشون عزيزدلم🤣

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوست دارم دختر كوچولوى من🌊🧸🎀🍼
نه اخه بحث حسادت نیست بحث اینه که چرا زنا انقدر کم اعتماد بنفسن؟ چرا مردا خودشونو درگیر این زحمتا نم ...

ربطی نداره چون زن باید به زیبایش اهمیت بده اگ اینجوری نبود ک الان مرد و زن باهم فرقی نداشت 

با آنکِه دِلش بستِه بِه دِل‌‌هایِ دِگر بود ؛ دیوانِه دِلم باز گِرِفتار دِلش بود🌿🖤-️
و جالبه كه هيچ خانومي از همسرش ايراد نميگيره يا به چشمش نامتقارن بودن 🥚 ها اصلا زشت نيستبنظر من اقا ...

کاملا درسته همین استارتر که میگه برای خودم میخوام یعنی تاثیر تبلیغات وگرنه روزانه خودت شخصا چنبار پایینو نگاه میکنی که حالا تشخیص بدی زشته یا نه🤦‍♀️

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                       جان جدت به اسمم گیر نده خودم میدونم گند زدم.              فعلا به جز دوستای نزدیک جواب کسیو داخل پیام ها نمیدم💗🙏
رسم شکلت عالیییی

دیگه وقتی 10 بار تعلیق شی اینام دستت میاد 🤣🤣💔

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                       جان جدت به اسمم گیر نده خودم میدونم گند زدم.              فعلا به جز دوستای نزدیک جواب کسیو داخل پیام ها نمیدم💗🙏
منم یه مدت تو فکرش بودم ولی الان اصلا مهم نیس

اره منم

از كجا ميدوني نميتونيم عمل كنيم؟😂چقد كوته فكر هستيديگه ٥ ميليونو همه دارن كه مثل دختر دايي شما گند ...

والا گند ک نزده هیچ کاملا راضیه بدشم گفتم ک ده تومنه پیش مختصص خوب اونوقت اگ عمل بدی بود شوهراتون نمی‌نمیرفتن با دیدن زنای خارجی ک عمل کردن خود ارضایی کنن

2810