2777
2789
عنوان

نوزده سالمه لابیا پلاستی میخوام انجام بدم کسی تجربه داره

| مشاهده متن کامل بحث + 3862 بازدید | 113 پست
خانومی تاپیکتو راجب ترکای بنفش خوندم خواهرزاده منم قرصچاقی خورد اسمشم گلکسی فت بود ترکای بنفش زد سمت ...

منم بخاطر چاقی ترک ورداشتم و عادیه چون چاق شی ترک میخوره پوستت من خاهر و مامانمم ترک دارن ولی دلیل ک نمیشه پوکی استخوان داشته باشن

با آنکِه دِلش بستِه بِه دِل‌‌هایِ دِگر بود ؛ دیوانِه دِلم باز گِرِفتار دِلش بود🌿🖤-️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینهمه فک زدیم حالااونام تیره ن چون نرمالش همینه 😐 اونی که شما دیدی ادیتهبیخیال اگه قصدت عمله موفق ...

نه پولش دارم نه اجازش ولی میترسم ازدواج کنم جلو شوهرم بد باشه

دکتر نیست ۲تا ماما هستن مریم مهربانی و لیلاترابی مطبشون  مسکن 

من قبلا منشی مریم مهربانی بودم تو مطب خودش برام انجام دادن

هرکه درعشق سر از قله برآرد هنراست@همه تا دامنه ی کوه تحمل دارند
عزيزم بخاطر خودت ميگم خانوميسطح و لول كلماتت و صحبت كردنتو ببر بالا و سعي كن تو زندگي با چند تا مرد ...

خداروشکر اصلا از مردا خوشم نمیاد و رلم ندارم و‌مجردم ولی شمام با این حرفا خودتو گول نزن مردا همینن دیگ ثابت شده از بس خیانت میکنن و میرن با زنای پلنگ و عملی بنظرت بخاطر چیه 

با آنکِه دِلش بستِه بِه دِل‌‌هایِ دِگر بود ؛ دیوانِه دِلم باز گِرِفتار دِلش بود🌿🖤-️
نه فقط واسه ظاهرش میخوام💔

بدنتو سیخ سیخ نکن !!   

طبیعتش همونه دیگه

چی میخوای ازش دربیاری؟!

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه‌ی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷

منم بخاطر چاقی ترک ورداشتم و عادیه چون چاق شی ترک میخوره پوستت من خاهر و مامانمم ترک دارن ولی دلیل ک ...

این حرفارو ازخودم درنمیارم عزیزم دکترش فوق تخصصه روماتولوژیه اون بهش گفته بود 

هرکه درعشق سر از قله برآرد هنراست@همه تا دامنه ی کوه تحمل دارند

لابیا مال اونایی ک لابیاهاشون خیلی بزرگه یا بعد زایمان شکلشون تغییر کرده.وقتی مجردی چرا میخوای انجام بدی.ما ک متاهل هستیم تا حالا نشنیدیم کسی ایراد بگیره چون اکثر خانوم ها لابیاهای بزرگی دارن. 

بعد عمل نمیتونی بنشینی باید تا یکماه لگن بذارن پی پی کنی همه می‌فهمن.سخته 

نه فقط واسه ظاهرش میخوام💔

نکن عزیزم 

هرجور هست قشنگه 

اگه خدایی نکرده حس جنسیت از بین بره چی 

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
این حرفارو ازخودم درنمیارم عزیزم دکترش فوق تخصصه روماتولوژیه اون بهش گفته بود

میدونم اون بخاطر قرص چاقی اینجوری گفته ن چاقی عادی

2810