2777
2789
عنوان

به بچه هفت ماهه چی بدم مقوی باشه

66 بازدید | 9 پست

خانم های عزیز به بچه هفت ماهم چیا بدم که هم مقوی باشه هم تپلش کنه 

بردمش دکتر بهش برنامه غذایی داده الان بهش حریره بادم میدم و سوپ ماهیچه شبم سرلاک میخوام براش بسکوییت خارجی هم بگیرم توی شیر بهش بدم دیگه چی خوبه ؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه سوال دختر منم هفت ماهشه،عادت کرده بچتون به غذا من از ۵ و نیم شروع کردم چیزای خیلی ابکیو و عوق میزنه همچیو حتی مولتی و اهن و  الان هفت ماهس ،رفلاکس نیست ،انگار چندشش میشه 🤦‍♀️

خدا تو زندگیم معجزه کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیریمون صلوات بفرستین بعد ۸ سال ناامیدی پسرم نور امید شده واسه من و باباش ❤ دخترم دومین معجزه زندگیم خوش اومدی بسرنوشتمون ❤
یه سوال دختر منم هفت ماهشه،عادت کرده بچتون به غذا من از ۵ و نیم شروع کردم چیزای خیلی ابکیو و عوق میز ...

ای بابا برای چی من از چهار ماهگی دکتر بهم برنامه داد از خریره آرد برنج روزی یه قاشق شروع کردم تا الان که دیگه آش میخوره ولی میکسش میکنم راستی داخل غذاش نمک یا شکر میریزی ؟ البته خیلی خیلی کم ولی من یه مدت آش بدون نمک دادمش اصلااا دلش نمیشد یه ذره نمک زدم بهش الان میخوره 

ای بابا برای چی من از چهار ماهگی دکتر بهم برنامه داد از خریره آرد برنج روزی یه قاشق شروع کردم تا الا ...

اره میزنم با ابکیا بجز اب اینطوریه 😅 کلان حریره و فرنی نیست به یه قاشقم نمیرسه اصلان ،پوره که شل نباشه،ابگوشت و اینا دوست داره کم ،همه میگن درست میشه با جامدا راحت تره یکم بزارم نوک قاشق بزارم جلو زبونش خودش با حالت چندش بزاره دهنش ،به این نتیجه رسیدم غذای سفره رو شل کنم بدم بخوره چند وقت دیگه 

خدا تو زندگیم معجزه کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیریمون صلوات بفرستین بعد ۸ سال ناامیدی پسرم نور امید شده واسه من و باباش ❤ دخترم دومین معجزه زندگیم خوش اومدی بسرنوشتمون ❤
اره میزنم با ابکیا بجز اب اینطوریه 😅 کلان حریره و فرنی نیست به یه قاشقم نمیرسه اصلان ،پوره که شل نب ...

اگر اینجوره که از ما راحت تری بزار ۹ ماهش بده غذای سفره رو بهش بده چون دکتر دخترمم گفت از نه ماهگی مجازه کم کم فذای سفره بهش بدی