2777
2789

دلم خیلی شکست داشتم با بچش بازی میکردم الکی بچش جیغ میزد بچشو خیلی دوس دارم حتی امروز ب عشق بچش رفتم خونشون اون فک میکرد من دارم میترسونمش بهم گف ی سگ توشکمته من خیلی گریه کردم پاشدم اومدم خونمون واقعا آدم چقد میتونه کثیف باش ی طفل معصوم اینجوری بگه برای بار دومه ک ب بچه توشکمم اینو میگه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حسادت شاخ و دم نداره که بگو میترسی بیاد جا بچتو بگیره که اینجوری توهین میکنی بیشخصیت 

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

بگو فعلا سگ قیافه نحس خودته

البته که سگ شرف داره به وجود همچین خواهری

خاک تو سرش با حرف زدنش

منم باردارم خودمو به جات گذاشتم دل ادم میشکنه

فقط 22 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه اینجارو خوندی یه صلوات واسه حاجت دلم بفرست مرسی دوستم🫂💋🌸
بگو فعلا سگ قیافه نحس خودتهالبته که سگ شرف داره به وجود همچین خواهریخاک تو سرش با حرف زدنشمنم باردار ...

دلم خیلی شکست با این وضعیتم سر ظهر گشنه اومدم خونمون کلی گریه کردم واقعا ی طفل بی گناه چرا باید اینجور بگه 

دلم خیلی شکست با این وضعیتم سر ظهر گشنه اومدم خونمون کلی گریه کردم واقعا ی طفل بی گناه چرا باید اینج ...

ولش کن توجه نکن خواهرت رو واگذار کن به خدا

چوب این حرفش رو میخوره آه زن باردار میگیرتش…

دیگه به حرفش فکر نکن که بخوای اذیت شی بسپار به خدا

فقط 22 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه اینجارو خوندی یه صلوات واسه حاجت دلم بفرست مرسی دوستم🫂💋🌸
2810