2777
2789
عنوان

سقط طبیعی جنین

160 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها تجربه من از سقط جنین اینجوری بود:

واسه من تو ۶ هفتگی مونده بود قلبم تشکیل نشده بود بعد تو ده هفتگی افتادم به لکه بینی و بعدشم خونریزی و یه تیکه بافت مثله پی گوسفند و لخته خون دفع کردم فردا میخوام برم سونو واسه اینکه ببینم کامل دفع شده چون هیچ قرصی مصرف نکردم واسه سقط خودش انجام شد بنظرتون همش دفع شده؟ 

دل درد وحشتناکی گرفتم ولی قابل تحمل بود فقطم یدونه استامینوفن خوردم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شاید کاملا دفع نشده باشه بخاطر دل درد

چند روزه سقط کردین؟

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-
2805

من یه فیبروم ۵ سانتی و یه کیست تخمدان ۳ سانتی تو تخمدان راستم دارم که وقتی رفتم سونو واسه تشکیل ساک بارداری متوجه شدم الان این موضوعم خیلی داره بهم استرس میده 

البته تو سونو متوجه نشدن کیست خونیه یه آندومتریوز 

باید جدی تر پیگیری کنم 

من ک رفته بودم دکتر میگف باید ۳تا تیکه دفع کنی

من جمعه سقط کردم از ۵ شنبه شب دردم گرفت تو ظهر جمعه ساعت ۲ دیگه تموم شد ولی هنوزم که امروز سه شنبه هست یه لخته های دارم دفع میکنم

شاید کاملا دفع نشده باشه بخاطر دل دردچند روزه سقط کردین؟

۵ روزه دیگه دل درد ندارم همون شب تا روز بعدش ظهر بود وقتی اون تیکه بزرگه دراومد اصلا دیگه دل درد نداشتم

۵ روزه دیگه دل درد ندارم همون شب تا روز بعدش ظهر بود وقتی اون تیکه بزرگه دراومد اصلا دیگه دل درد ندا ...

پس دیگه کاملا دفع شده 

ولی یه سونو برو حتما 

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-
من جمعه سقط کردم از ۵ شنبه شب دردم گرفت تو ظهر جمعه ساعت ۲ دیگه تموم شد ولی هنوزم که امروز سه شنبه ه ...

ن گفت لخته هارو نشمار تیکه ها باید ۳تا باشه ک من ترسیدم رفتم کورتاژ کردم

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

ن گفت لخته هارو نشمار تیکه ها باید ۳تا باشه ک من ترسیدم رفتم کورتاژ کردم

اون تیکه که میگم واسه من خیلی برزگ بود حدود ۴ سانتی بود خودم کشیدمش بیرون جلو واژنم گیر کرده بود خیلی حس بدی بود تو دلم خالی شد ولی همه دردام همون لحظه رفت 😔

بچه ها فرق لخته و تیکه چیه ؟ من ۷ روز پیش سقط کردم ۶ تا تیکه همون روز دفع شد یه تیکه هم سه روز بعدش 

الآنم همچنان خونریزی و درد و گرفتگی دارم 

میشه بگین لخته چجوریه ؟ نمیدونم اینایی که دفع شده چی بوده

بچه ها فرق لخته و تیکه چیه ؟ من ۷ روز پیش سقط کردم ۶ تا تیکه همون روز دفع شد یه تیکه هم سه روز بعدش ...

برای بقایا حتما سونو واژینال بده که کامل دفع شده باشه 

من ۲۰م میشه یک ماه ولی هنوز لکه بینی دارم 

2810