2777
2789
عنوان

بچم اصلا درس نمیخونه خسته شدم

1433 بازدید | 104 پست

دخترم دوم دبستانه اصلا به درساش اهمیت نمیده از همون پیش دبستانی همینطوره پارسال از شروع تا پایان تکالیفش مینشستم بالاسرش گفتم پارسال، سال اولش بود امسال دیگع خودش مینویسه میخونه امااا نه تا من زورش نکنم انجام نمیده تکالیفشو چیکارکنم😣😣

خدایـــا باشی همیـــشه❤🥺

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم همینم

دومه...بالاسرش میشینم بهش میگم تا بنویسه

وسطاشم یدفعه غیب میشه

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
2805

خب چرا زور میکنید 

دوم دبستان مگه چی داره بخواد بخونه 

شاید همونجا تو کلاس یاد میگیره دیگه 

چرا الکی اوقات خودتون و بچه تون تلخ میکنین 

آینده شم نابود میکنین 

ولش کنین یکم توروخدا 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

خوب عزیزم هنوز نیاز به شما داره دختر منم دومه دقیقا تا آخرین لحظه باید بشینم بالاسری ریاضی و فارسی و دیکته یا جمله سازی رو براش توضیح و تفسیر کنم تا انجام بده 

معلم دخترم میگفت تا پایان کلاس سوم نیاز به شما دارن 

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده

شما اشتباه کردی از اول پاش نشستی 

خب همونجوری اونم عادت میکنه دیگه 

سال اول سال دوم نداره 

شما نشستی پاش اونم همینجوری عادت کرده 

کاریش نگیر بزار خودش یادبگیره از پس خودش بربیاد

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
2810