2777
2789

واقعا حق بود 

بدون پارتی نمیشه کاری کرد 

اولشو دیدید چقد دوندگی کردن؟  

فرداش با یه پارتی بازی حل شد 

قشنگترین و اموزنده ترین فیلم تاریخ  صدا و سیماست 

مخصوصا آخرش که به این نتیجه میرسن برگردن سفینه خودشون و زمینو نابود نکنن چون انسانها خودشون دارن سیارشونو خراب میکنن..... 

ممنون میشم برا ارامشم صلوات بفرستی دوستان نینی سایتی  سرحرفم با اوناییه که کافیه یه تاپیک بزنی میان میگن خوشبحالت سطح دغدغتو ، یاچه فکرایی میکنی. گلم اینجا نینی سایته بدبخت خونه که نیست بزار راحت باشیم لدفا...اعتراف میکنم کاربری دیگری دارم😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا فیلم خیلی خوبی بود من هرچی ببینمش سیر نمیشم 

ما چه می‌دونیم کسانی رو که امروز می‌بینیم،  با چه حالی سرِ پا هستن ..پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"/گاهی به خودت حق بده! حق بده از میان تمام روزهای ماه و سالت، روزهایی را خسته و غمگین باشی، حق بده از میان تمام مسیرهای مورد علاقه‌ات، چندتایی را نروی و از میان تمام مقصدهای مورد انتظار، چندتایی را نرسی! حق بده گاهی هم موفق نشوی، شکست بخوری، در جا بزنی، سقوط کنی. تو انسانی و لبریزی از احساسات انسانی، تو انسانی با توان و زمانی محدود، تو انسانی و طبیعت تو ایجاب می‌کند که غم و شادی، موفقیت و شکست و خیر و شر را توامان داشته‌باشی.

چه ساعتی پخش میشه

۱۴۰۳/۷/۴  خدایااا شکرت بابت همه چیز🌹🌹             یادم‌ نمی کنی و از یادم نمیری یادت بخیر یار فراموش کار من‌‌‌‌‌    🥀      در نگاهت قلبم جا موند.. 🖤 خدایا دلم خیلییی واسه بغلش تنگههه

واااااااای دقیقا..

اونجایی ک ب رییسشون نامه نوشتن ک یک عدد پارتی برات توی پاکت میزاریم..اینجا روی این سیاره بدون این نمیتونن هیچ کاری کنن..

خیییییلی فیلمش قشنگه..

با عرض پوزش اسم کاربریها یادم نمیمونه!                                        سوال ورزشی دارید میتونید بپرسید.
واقعا فیلم خفنیه قدیما چه فیلمای خوبی میساختن

دقیقا الان همش عاشقی پاستور ریزه ای یا تبلیغ فرزند اوری و حاملگی

ممنون میشم برا ارامشم صلوات بفرستی دوستان نینی سایتی  سرحرفم با اوناییه که کافیه یه تاپیک بزنی میان میگن خوشبحالت سطح دغدغتو ، یاچه فکرایی میکنی. گلم اینجا نینی سایته بدبخت خونه که نیست بزار راحت باشیم لدفا...اعتراف میکنم کاربری دیگری دارم😁

چه ساعتی پخش میشه

هفت شب شبکه آی فیلم

2810