2777
2789
عنوان

شما تو عروسی ها اینکارو میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 33 پست
گرم سلام علیک کن قشنگ و با طمانینه دست بده اما صورتتو نبر جلو کم کم می فهمن خوشت نمیاد

من کلن خونگرمم محکم دست میدم خوش وبش میکنم باهیچکس روبوسی نمیکنن یدفعه سرموبغل میکنن بوس میکنن میگن توروخیلی دوست داریم 😐بابا نخواستم دوسم داشته باشین بعدروبوسی بایدپاشم بدم دوباره آرایش کنم

من کلن خونگرمم محکم دست میدم خوش وبش میکنم باهیچکس روبوسی نمیکنن یدفعه سرموبغل میکنن بوس میکنن میگن ...

عخ عخ دیگه طرفدار داشتنم سخته :))))

منم پیرا خیلی دوست دارن محکم می گیرنم 

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عخ عخ دیگه طرفدار داشتنم سخته :))))منم پیرا خیلی دوست دارن محکم می گیرنم

من سن بالاها وبچه هاروخیلی دوست دارم رابطه م باهاشون اصلایه جوردیگه ست سرهمین هرجامیرم فامیلای مسن چه مردچه سن وبچه ها دورم جمع میشن باهمسایه هامونم اینطورم دوتاخانم همسایه داریم بالای ۷۰سنشونه هفته ای یه بارخونمونن یامن میرم براش نون وخریدمیکنم ویاغذامیبرم خیلی دوسشون دارم پریروز برای یکیشون نون گرفتم نبودتاشب چندباررفتم درشونوزدم جواب ندادچراغش خاموش بودتاصبحش خوابم نبردگفتم نکنه چیزیش شده من خبرندارم فرداصبحش رفتم دم خونشون بنده خداخوابالوازپنجره جواب دادگفتم دیروزاومدم نبودیدنگران شدم گفت دخترمگه کله پزی اومدی بروبخواب انقدرخندیدیم ظهرخودش اومدکلی دستم انداخت

من سن بالاها وبچه هاروخیلی دوست دارم رابطه م باهاشون اصلایه جوردیگه ست سرهمین هرجامیرم فامیلای مسن چ ...

چقدر خوب :)

چه دل مهربونی داری

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا